Friday, November 1, 2013

Perli I lagi...


 
 
Setiap hari isnin ngan hari rabu jam 12.00 hingga 1.00 tengahari
kat Mutiara FM ada dendangan lagu lagu hindi
lagu lama dan lagu baru di selangseli.....
Aku memang pun dok dengar channel Mutaiara FM,
So, bila tiba masanya tu, ada la kan lagu Hindi di putarkan..

Kekadang tu, bos aku leh la dengar sekali
kalau aku tak faham bahasa hindi Bos aku lagi le kan..
asal ada lagu hindi je, bos aku mesti dok perli aku
selalu la dok cakap
" Eh bila U tukar jadi India ha?'
banyak banyak lagu, lagu pomplek jugak yang U suka

Malas ar aku nak layan, aku just diam sambil kepala dok layan lagu hindi
Aku memang penggemar filem hindi.
tapi lately filem hindi mcm dah tak best


pompuan seksi sangat, lelaki pulak ganas
adengan 18SX banyak sangat
so, aku dah kurang layan...

 

ok..ok.. berbalik pada citer bos aku tu
kadang kadang tu, kalau dia msuk office dulu
cepat cepat dia masuk bilik aku then on radio.
saja la tukar channel kepada channel Tamil
volume bukak kuat lak tu... 

perli la tu... tapi aku tak de la nak mengamuk bagai
lantak le, dah dia  On, aku Off kan jer la.. habis citer.

 

Then, esok kan Deepavali jatuh pulak pada 2hb November
Tadi... masa dok prepare some director documents, aku terbaca NRIC no dia.
kahhhhhhhhhhhhhhhhh....kahhhhhhhhhh
B'day dia jatuh pada hari Deepavali.
hambekkkkkk...dok perli/usik aku sangat kan
dah kena kat batang Idung sendiri

 
Tapi, aku siap joke joke lagi suh staff semua gi umah Boss
Boss wat open House beli kek bertingkat tingkat
warna warni.
B'day Party  bertemakan Deepavali.
sila pakai pakaian mengikut tema
 menu utama of cozlah nasi broyani/capati/ tosay...



kali ni dia tak leh nak marahkan aku
inilah karma namanya, hahaha.. baru puas hati aku

BTW  aku nak ucapkan.
Happy B'day to my bos. May happy always
nanti I buatkan puding cekodok satu talam yer.


Note: B'day Man mana boleh marah marah kan....

 

3 comments:

  1. Sya ambl kesempatan nie ucap happy deepavali ooopppss..... Happy birthday to ur boss. Be a cool boss 4evar

    ReplyDelete
  2. haha hepi deewali kat boss u.
    boss u tu nak gelek skali sbnrnya...sbb tu tegor2, manalah tau opis leh jadi mcm dlm fileh hindustan tu tetiba susana berubah..hihi

    ReplyDelete