Thursday, October 31, 2013

Dulu dan kini

Sebagai janji kepada korang aku wat satu entry tentang misi aku yang aku rasa berjaya
berjaya la sangatttttttttt...

 ok.. ni berat aku 69-70kh. masa sekolah Naiim ada pesta ria.
pipi- tembam
Lengan- kembung
perut- dah nampak buncit
spare tyre tu dah start dok membiak.
so pakai je baju yang longgar tuk cover.
seluar jeans tu sekarang dah simpan leklok dalam lemari
muahahahaha

 
ok ni gambar aku terkini.
tengok kat lengan tu dah slim kan..
then pinggang tu dah kurang dah spare tyre
muka pun tak de lah bolat sangat.


maaf sesangat sebab tak de gambar hat clear
non hado org nak snap.
tapi..walaupun tak de la ketara sangat perbezaan tu
at least ada jugak sikit kan..

upsss..berat sekarang 60kg je pun. bukannya kurus. tapi menten ma...



Note: nanti kalau badan kembung lagi, ku diet la semula. bukan lama pun sebulan je kan...

30 comments:

  1. wahh..caiyokk T. Cer tgk gambar yg kevin zahri kongsikan ni...

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151912600450210&set=a.337237840209.191096.58007095209&type=1&theater

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..dah tengok. memang la kan. ikut badan org jugak. kekadangtu berat tapi nampak slim.

      Delete
  2. aida pun sedang men diet kan diri...

    ReplyDelete
  3. betul la kak,
    takyah le kite nak kurus melampau kan.. bukannya lawa pun kalau mengkeding..
    janji saiz idaman kite ni utk kita sendiri selesa sudah le kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.apa apa pun biar sedang sedang je.

      Delete
  4. salam kenal..
    kurus sangat pon x best jugak, so biar sedang2 jerk ikut ketinggian kita..

    ReplyDelete
  5. Uncle pulak sengaja tinggalkan spare tyre kat perut uncle... Supaya aunty sedap pelok...

    Keh keh keh

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..betul tu. kalau hubby tak de spare tyre tak best ar. nak cubit cubit pun tak dapat isi.

      Delete
  6. Kalo dh dpt ideal weight n bdn rase ringan ok lah tu, T

    ReplyDelete
  7. wah berjaya turunkan berat bdn... chaiyok kak!

    ReplyDelete
  8. fae pulak nak tambah berat badan huhu slim terlebih daa huhu

    ReplyDelete
  9. tahniah lah kat hang berjaya gak turunkan berat bdn
    smoga hang dpt maintain ms akan dtg

    ReplyDelete
  10. tahniah bjaya gk hg...
    nnti lps ni ..kena maintain la...

    ReplyDelete
  11. bila dah kawin semua tu normal kan sahabat

    ReplyDelete
  12. tahniah wantie kira Berjaya jugaklah ye tuk maintain berat sama ngan tinggi kuikuikui...
    yg tahan tu yg hat tepi wantie tu awat cam malu2 je???

    ReplyDelete