Monday, November 18, 2013

Udang Sanggol Aeon Perda

Kelmarin kami ke A Tu Z sebab nak belikan bunga telur dan beberapa barangan untuk
di masukkan ke dalam gift bag.
nak buat apa semua tu? eh..nenantilah citer.

Lepas dah puas hati bershopping, bertekak tentang kaler bunga telur le
kaler beg le.
nak beg kertas le, beg plastik le, sabun le cover itu ini
Akhirnya selamat juga kami meroyan perabis  duit kat sana. ngeee

** Yes, yesterday I have a chance to  fight with you ***


Then balik tu kami ke Aeon Perda, saja nak cuci mata, eh bukan cuci mata la
sebab nak shopping baju Aleesya. semua baju dah kecik
eh..baju tu tak kecik le, Aleesya yg dah besar tau.



sebelum masuk shopping aku nak try menda alah ni kejap.
Beli la 2 ketul jer sebab nak rasa kan..
ini di snap terus dari dalam paper beg tu.
dorang bagi sos cili .

hubby pun ngomel kat aku, hok aloh..dalam beg pun nak snap jugak?
Hello.. Mr, abang.. you know you wife kan..
kena la snap sebab lepas ni sure nak godek godek cari resipi. ngeee...

ok..dalam sanggul tu ada sekor udang tempura.
rasanya sangat sangat ranggup.
tapi dalam tu mcm kosong je, hanya udang yg di salut tepung tanpa rasa apa apa..

Aku ni kan, kalau benda berbalut ni, mang suka kalau burjuicy sikit
baru umph.... kalau kering je mcm tak best jer.. mcm tak best jer..


So, cecepat aku cakap kat hubyy, nanti kalau saya buat menda alah ni
saya nak letak mcm mcm kat dalam tu.
baru la enjoy sikit makan...
eleh..awak tak caya ke?
tak caya tak pe ar.... Biar jemari ni tunjukkan skillnya. hhahahaha



**** palahotak ni dah mula ok berlegar legar memikirkan, bahan bahan yg nak diletakkan
di dalam sanggul tu. muahahahaha*****



Note: baru duk reka reka.. nanti bila dah buat aku share K.

12 comments:

  1. nanti akak masukkan gambar kalau buat seperti itu ye :)

    ReplyDelete
  2. alaa...gambar tak jelas sgt laa T,
    tak leh nak bayangkan sanggul tu mcm mana, huhu.
    Sekali pandang mcm karipap pusing jer, kehkeh

    ReplyDelete
  3. cam best je, mmg tak tau nak cari kat mana... sedap ke !

    ReplyDelete
  4. bape harga nye tuh..besa x tempura nye?

    ReplyDelete
  5. Udang pun pandai nak beraanggul skrg ni ek..hehehe..
    Nanti da dapat resepi leh habaq mai na..

    ReplyDelete
  6. Saspen je. Bunga telu, beg kertas.... Someone kat fmly u nak kahwin ke T??

    ReplyDelete
  7. entah la.. duk baca penerangan u and plan u nak buat macam2 dalam sanggul tu, I duk ternampak popia basah jer ni. ngidam ker apa ni_ hahaha

    ReplyDelete
  8. X pnh tgk gak aku mee sanggol ni..terus mkn erk?

    ReplyDelete
  9. xtunjuk pun ada,yg ada kat dlm tu huhu

    ReplyDelete
  10. kikiki..a'ah wife kan blogger, so hubby kena paham le, klu bley semua nak snap picture... sedap ke wantie udang sanggol tu

    ReplyDelete