Wednesday, January 29, 2014

Cuti CNY

eh..korang bila start cuti?
aku benornya hari ni dah last day, esok kalau datang pun half day je
mmm.. tengok la mcm mana kalau tak de yang urgant aku zzzz je kat umah
nak terus balik kampung pun tak boleh sebab hubby kerja lagi malam besok.




Bila kerja semula?
hehehehe...aku kerja balik bila office aku dengan rasminya bukak le..
iaitu jatuh pada hari rabu bersamaan 5/02/2014
tak de la lama mana pun..



Hasrat hati nak le lelama kat kampung. Tapi tak boleh la selfish kan
kena la tengok schedule suami, schedule si Naiim bagai
kalau my hubby cuti sikit aku pun kena la balik penang awal
then..si Naiim pun bila start cuti belum tau lagi
hari ni kot baru dapat tau..
adei...




Note:  hmm... Nak kena singgah kat Cinta Sayang jap..





**** the truth? I like you a lot
         you make me happy,  You make me laugh
        you're smart , You're different,
        you're little crazy and awkward 
        and your silly laugh alone can make my day 
        
 

16 comments:

  1. ak esok dh start cuti..company suruh cuti..haha

    slmt bercuti beb..
    slmt balik kampung juga...

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti Siti dan yang paling mahal,quote english yang kat bawah sekali tu le.
    Kalau hubby Siti baca tu...awww katanya. Hahaha..

    ReplyDelete
  3. Kira lama cuti tu kak.. kami hari Isnin dah kerja semula....uwaaa...
    balik kg msti seronok.. Cinta Sayang Resort yg SP tu ker? ...dulu2 pernah gak pegi sana...hehe

    ReplyDelete
  4. TAKE CARE & DRIVE SAFELY .. KITA PLAK BALIK KEDAH TAPI AHAD KENA BLK SEBAB ANAK SUMA STAT SEKOLAH ARI SENIN

    ReplyDelete
  5. Dah mula cuti CNY ye wantie.. akak hari jumaat je sehingga ahad... Ok jugak plan balik kg tu... akak pun nak balik kg cuti tiga hari ni jer :)

    Salam ukhuwah wantie ... akak follow #699 jemputlah ke blog akak ye :)

    ReplyDelete
  6. saya start cuti besok, yahooooooo :)

    ReplyDelete
  7. waaa... lamanya cuti. kiter cuti jumaat sampai isnin.

    ReplyDelete
  8. bestnyer cuti.. apa2 pon selamat bercuti ye.. lya still keje esok..

    ReplyDelete
  9. Musim CNY ni...peak season..
    Jalan sana jem...sini jem..
    Tambah pulak tempat popular..
    Mujur ler anak2 akak cuti ikut kalender aje...hahaha. Takde ler nak gi memana pun.

    Selamat menerima angpau ye, T....senyum...senyumm...

    ReplyDelete
  10. best cuti lelama kan. tapi naiim x sekolah agama ke T?

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti sis :)
    jom --> http://annamariana1989.blogspot.com/2014/02/kini-aku-kembali-ke-dunia-blogger.html

    ReplyDelete
  12. selamat pagi isnin...cuti CNY bunda tak balik kampung...

    ReplyDelete
  13. alahaiii jelesnya dapat coti lama²..kite coti sehari je..jemaat je...senin da keje balik

    ReplyDelete