Tuesday, February 4, 2014

Baiknya anak anak ibu


Gigih gigih la updated blog ngan telephone handsome
nak jugak updated kan...
ye la windu je ngan umah aku ni


Hehe..baiknya anak anak ibu
ni masa on the way nak balik kampung.


Plan awal nak terus ke Hispital. Nak pergi tengok Tok Wan
yang sakit. Tapi.... dorang dah call yg tok wan dah discharge
alhamdulillah...

tok wan cuma jalani minor operation.


Note: nak bw time cuti memang non hado masa.






The only word that i can say ...
I'm really really miss you...
miss you much...











19 comments:

  1. Baiknya depa duk dendiam dlm keta...hehe...
    sy pun tak berapa gemar nak update guna HP.. ntah lah mcm susah sikit...hehe

    ReplyDelete
  2. Lega bila anak-anak baik..Alhamdulillah Tok wan dah sihat

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah selamat kembali...anak2 ibu memang baik2...

    ReplyDelete
  4. nk blk kg katanya..
    baik la dlm keta tu ye..hehe

    ReplyDelete
  5. anak2 iols pun baik pagai bila diberi main tepon hakhakhak

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah sihat tok wan ye Wantie.... :)

    ReplyDelete
  7. raya cine aku pun sebok balik kg jugk..
    habeh jalan jem woii ;p

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tok wan dah semakin pulih

    ReplyDelete
  9. moga tokwan cepat sembuh ya... :)

    ReplyDelete
  10. bahagia je rasa hati bila ngk ank2 bersama cm ni

    ReplyDelete
  11. miss u toooooo. Harap tok wan cepat sembuh sepenuhnya.

    ReplyDelete
  12. moga semuanyer ok yer t... we misss u too!

    ReplyDelete
  13. oo..tak de laa pi mana2 cuti cny ri tu ye...
    Tp kat mana2 pun jalan sesak...maklum ler cuti cny ni awal bulan...ujung minggu lak tu..

    ReplyDelete
  14. budak2 skg ngn it xblh dipisahkn heheh

    ReplyDelete