Thursday, February 6, 2014

Follower ke 700- Wanita Paling Kaya Di Dunia

kata orang kalau nak kaya kena berkawan ngan orang kaya
bukan sebab nak kikis kekayaannya, tapi belajar darinya mcm mana nak kaya mcm beliau.
Rasanya aku bakal kaya tak lama lagi
sebab follower aku yang ke 700 ni adalah wanita yang paling kaya di dunia
tak caya? silalah ke blognya di SINI


tara..my follower dah menginjak ke jumlah 700
huh..bukan senang nak dapat follower tau. BW pun suam suam kuku je..
lagi la lambat nak mencapai tahap piawaian tu kan...
hahaha.. piawaian la pulak.. ada kena mengena ke?


ha.. ni la empunya diri yang menjadi follower aku yang ke 700.
haa.. kan dah ckp, beliau adalah wanita paling kaya di dunia.
rasa mcm nak bagi something la kat dia.
tapi tak tau la apa lagi... tengok mcm mana dulu
rasa mcm nak outstation pun ada bulan ni..
kalau sempat beli kat penang aku beli kat sini.. kalau idak 
beli kat outstation nanti.. 


*** dari pemerhatian aku dan pembacaan aku tentang blog "Nursaila Norman" ni
baca secara rawak je lah kan..
belaiu ni seorang yang kreatif. 
korang boleh sewa veil dari beliau jugak tau
then daisy crepe tu snagat sangat cantik.
alahai.. jauh apai dari panggang la aku ngan dia..
orang berseni ni selalunya jiwanya lembut kan...***


tak pandai la nak review lebih lebih
korang terjah le blog dia..


sebelum menutup bicara, seiklas hati " aku memang suka DIY beliau"
shangat shangat shomel.pandainyerrrrrrrrrrrrr


Note: Like your tag line " wanita paling kaya di dunia"





*** I'm not be the cutest , the funniest,or have the best smile..
      But I'll never fail to let you know, I love you so much!
 

       


13 comments:

  1. Kretiff kan, inviting tag line tu, nak kaya gak hehe,sat nak terjah :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. taniah, dah jumpa followers ke -700. heheh sheila pernah terjah blog shaila ni (",)

    ReplyDelete
  3. tahniah wantie!
    hrmmm nak pi terjah blog dia la...

    ReplyDelete
  4. wahh.. ramainya follower dia..

    ReplyDelete
  5. wahh... wanita paling kaya tu.. hehe..insyaAllah sama2 kita 'mengkayakan' diri kak..
    nanti nak terjah blog beliau..:)

    ReplyDelete
  6. wau... dah ramai dah follower. kiter ni mmg stuck kat situ jela tak naik-naik pun. huhu....

    ReplyDelete
  7. tahniah uols
    smoga terus mencapai gapai pelangi bintang bulan eh iols dah merepek
    smoga terus suksess dlm berblogging hehe
    kepada wanita paling kaya di dunia tu esok iols g rompak uols k kbai

    ReplyDelete
  8. salam kenal Nursaila Norman
    blog ak lmbt lg la nk smpi 700 follower tu
    tk per tiada paksaan utk mjadi follower ak..hikss

    ReplyDelete
  9. tahniah .... bertambah meriahlah blog yer T !

    ReplyDelete
  10. ya allah..mungkin rezeki namanya ni..huhuhu..haritu KA, harini wantie pulak..apa2 pun saya ikhlas follow wantie,sebab bloggers yang saya follow dulu ramai yang dah menyepi..huhuhu..jadi nak meramaikan kawan,nak bertukar2 info,saya followwwww je..hehehehe!

    terima kasih byk2 wantie..saila ni byk nak ucap terima kasih kat blogger2, tapi mood nak menaip tu belum sampai la..kesian u olls..huhu!

    semoga perkenalan ni berpanjangan ye wantie :))

    ReplyDelete