Sunday, February 23, 2014

Going to Puncak Mutiara

Lepas balik dari Taman Perbandaran tu, kami gerak ke seberang
boleh aje guna jambatan, tapi saja nak girangkan hati anak anak sedara
kami menikmati suasana naik ferry


 suasana dah senja..dah nak masuk magrib 

seronok le anak anak sedara dapat naik ferry
bagi kami dah biasa sangat tak de la rasa apa yang excited pun..

 cepat cepat dorang pergi ke depan ferry tu
ingat ke hape la kan..
My BIL tu nak tunjukkan obor obor yang sedang menari nari kat dalam laut tu kepada Mak Cik..
hehehe..

Aleesya yang awal tadi nyenyak tido tetiba terjaga
hahaha.. rambut dah kusut masai ko..

I tak kisah ok, sape dukung pun..
aku pun tak kenal budak yang dukung Aleesya ni
kawan kepada Pak Su Aleesya..

ok semua.. masuk semula ke dalam kereta sebab dah nak sampai
jauh lagi untuk ke destinasi yang nak di tuju tu..

akhirnya kami sampai ke sini
Puncak Mutiara.. untuk menjamu selera secara berjemaah..


mmm... tak jangka pulak aku sampai ke sini...
tu la kan, plan last minit selalunya menjadikkkkkkkkkk



Note: nanti kita tinjau suasana kat area Puncak Mutiara pulak ye..





**** I miss hearing you say that you love me.
I miss spending time with you everyday.
I can't seem to get you out of my head.
I love you and I miss you too.













13 comments:

  1. Bestnya naik feri malam2.........selamat berhujung minggu :D

    ReplyDelete
  2. Puncak Mutiara?? tempat baru ye Kak? nanti share citer tau.. seronoknya Aleesya naik feri...hehe...

    ReplyDelete
  3. I pun tak penah naik feri tu huhuhu.

    ReplyDelete
  4. Morning Wantie,
    Cantiknyaaaaaa sunset tu..macam kat dalam poskad je tengok..

    ReplyDelete
  5. mmg teringin nk pegi tp en suami kata tgu anak2 besar dulu hehee

    ReplyDelete
  6. cantik2 gambr sunset tu, baru first time tau wujud tmpat ni

    ReplyDelete
  7. ak mls dh nk pegi PMC tu..
    sbb mknan mcm kureng jek..
    mahal plak tu..hikss..
    cuma suasana je best..hehe

    ReplyDelete
  8. Plan last minit mmg slalunya nnjadi weh..aq pon suka g mn2 last minit...last aq p sini ms preggy najlaa 2 bln kot..:)

    ReplyDelete
  9. salam kenal
    torascool(dot)blogspot(dot)com

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi rasa naik feri tu waktu malam... :D

    ReplyDelete
  11. wiken lepas baru je weols naik feri haha

    ReplyDelete
  12. waaa.. bestnya kak.. tak pernah naik lagi..

    ReplyDelete