Thursday, February 27, 2014

Miss Call 0367309016

Aku ni paling bengang kalau orang buat miss call..
suka suki pulak tu. 
dah le tu, siang malam pagi petang asyik nak miss call aku je kan..
bila aku jawab je terus letak..phuiiii...lahabau tul..

aku try call semula guna phone office..
tak dapat ko..diam seribu bahasa..
call semula guna Handphone ringging pulak tu..tapi kejap je terus putus.

aku geram la sebab mcm dok main main ja kan..
last aku dah malaih nak jawab call tu..
ate dah boleh hafal pun kan numbernya.. wat derk ja la..

ha.. ni lah numbernya..
kome pernah dapat miss call dari number ni tak?

actually aku tak nak highlight kan number ni tapi kan..
kalau kome nak tau..
meh sini aku nak tunjuk...

then aku pun wat google search  sebab nak tau la kan dari mana phone number ni datang
mana tu kekalau bank ke, yang cuba contact aku tak dapat ke..
boleh la aku cari alternatif lain untuk contact dorang kan..

klik gambar untuk pembesaran yer..

hok aloh...ku ingat aku sorang je yang kena main..
ramai jugak rakyat malaysia yang di permainkan oleh number ni. hampeh tul..

baru sedar diri..now is my turn. sob..sob..sob..

majority kata ni number dari maxis centre la. maxis survey la..
ok la kan..
kalau betul, nape nak wat miss call?
 
 
kalau betul la seperti yang kat dalam forum tu yang number ni dari maxis, rasanya
maxis need to do something..
tak kan dia nak biarkan number ni spoil reputasinya kan..
 
dan aku sebagai pengguna maxis rasa terpanggil untuk luahkan rasa hati ni
jgnlah sampai pengguna maxis mcm aku ni naik rimas dengan menda yang ntah hape hape ni kan...
memang sick!!!!
 
 
untuk directly to the forum klik SINI ye..
 
 


Note: Mood kerja today non hado!!!




*** Meeting you changed my life...
       and you know if it was for the better or worse.
Life is a song - sing it. Life is a game - play it. Life is a challenge - meet it. Life is a dream - realize it. Life is a sacrifice - offer it. Life is love - enjoy it.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/s/saibaba176928.html#ZLLYggmVQY4Fs0oS.99
Life is a song - sing it. Life is a game - play it. Life is a challenge - meet it. Life is a dream - realize it. Life is a sacrifice - offer it. Life is love - enjoy it.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/s/saibaba176928.html#ZLLYggmVQY4Fs0oS.99
Life is a song - sing it. Life is a game - play it. Life is a challenge - meet it. Life is a dream - realize it. Life is a sacrifice - offer it. Life is love - enjoy it.
Read more at http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/s/saibaba176928.html#ZLLYggmVQY4Fs0oS.99

14 comments:

  1. Akak kalau dapat miss call yg main-main macam siap save no dia dan "tulis tak payah jawab" jadi bila kuar macam tu, buat dekkkkk jer

    ReplyDelete
  2. ntah2 iols pun nah kena gak kut
    x igt pulak no. cam tu
    tp lau no cam tu x kenal iols pun mls nak angkat
    kdg2 no cengitu no bank mn2 kan

    psttt iols igt td secret admire uols haha

    ReplyDelete
  3. Takut jugak kut ada nak cuba2 curi line.. mana laa tau kan.. sabo je laa..

    ReplyDelete
  4. tapi mmg rimas kot talian phone kat malaysia, hari2 dapat sms itu ini mcam2 offer, pelik betul.

    ReplyDelete
  5. saya pn ade terima miss call jenis ni. tapi nmbr lain.

    ReplyDelete
  6. buat silent ja kak handphone-nya :)

    ReplyDelete
  7. sy pun selalu je dpt call mcm ni. tapi dari bank / agent insuran yg nak jual insuran. Skrg ni kalau mana2 no yg tak dikenali memang tak jawab dah. Lepas dia call cepat2 google no fon yg call tu, dan memang confirm dia org nak jual insuran. Kalau layan....berjela2 penjelasan mereka. Dan yg tak best mereka paksa beli insuran tu.

    ReplyDelete
  8. erm... sy mmg tak suka kalau dapat call dari nombor2 yang tak dikenali ni kak.. sebab selalu sgt kena.. selalu nya dari Insuran lah.. kad promosi apa2 ntah....sllu nya sy ckp direct "sorry, tak berminat, TQ ".. haha...

    ReplyDelete
  9. Akak kalo nampak nombor pelik2 ni selalu tak jawab, huhu.
    Tp kalo miskol lagi akak takkan kol melainkan nombor tu kol balik.
    Nyampah kol ni kalo dari insurans....mm...malas nak layan.
    Kalo cakap takde nak paksa2 orang tu takpe....ni siap marah lak bila kita kata kita tak nak.
    Keje cari pelanggan insurans ramai ke yg mcm tu??

    ReplyDelete
  10. Kalau KA x layan & mmg malas nk layan nombor2 yag misteri cenggini !

    ReplyDelete
  11. saya dah dua kali dpt.. sejak pakai line dah dua kali dpt kol no ni. pakai prepaid xda la pulak.. ada kaitan dgn maxis x? bila tanya TM , diorg kata provoder nyer maxis...

    ReplyDelete