Monday, March 3, 2014

Bila si dia admitted

Dah le jumaat tu aku cuti....sure berlambak kerja kan..
Hari ni dtg office..pc pulak admitted.
Kena guna pc yg lain..tak suka tak suka..
Sebab yg tu bos punya...
lastly..duk dendiam dlm bilik.



Nak update blog pun tak boleh..
so..gagahkan diri utk updated jugak ni..

sesambil tu..boleh bw sekali.
klu komen aku ada typo tu halalkan je ye..
biasalah jemari pakej..jari ratu gitu...hikssss
pepaham je lah ye..


Tengok letter kat meja ni terus hilang mood
kwsp kena attend taklimat
kastam pun nak kena attend taklimat
Jap agi ada la..socso la..
Piam ke hape ke...ade la kan..


awal thn gitulah..
rasa  mcm pack nye schedule aku..
sib baik tak de buat planning vacation ke mana  mana lagi..



note: is the time for blogwalking...ngeeee







*** you are the best team of all
       You are my best friend and the love of my life
       My heart,my soul, the one i want to be with
       Each and everyday...


28 comments:

  1. ingat kan siapa tadi yang admit kak..rupanya PC...haha..terkejut den!
    kami halalkan lah typing error tu...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo.. halalkan ek... thanks yer..

      Delete
  2. awal2 tahun mmg gitu la kak. kursus la, training la, itu la ini la. mcm2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan... melotihkan eden da...

      Delete
  3. Aq mls nk update blog..tlg update utk aq leh?

    ReplyDelete
  4. hahaha...dah gune pc bos... ni mesti takut.... aktiviti cik wantie bos tau nanti kan??? kan??? ....ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually bos memang tau pun. tpi tak nak le nampak obvious sangat kannnnnnnn.. hohohoho

      Delete
  5. Biasalah wantie bila awal tahun ni banyak betul taklimat yg kena hadir... camtu gak akak ni khamis dan jumaat gi kursus... maka berlambak lah hari isnin kerja menunggu huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak wat cam na kan.. tuntutan kerja. hehehehe

      Delete
  6. take breath n calm down. slow2 buat. u can do it T

    ReplyDelete
  7. hehehe slow2 jelah T, mmg pack betul jadual tu !

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan.. awal tahun biasalah...

      Delete
  8. ingatkan ada sapa2 yg sakit... rupanya pc yg sakit hihi

    ReplyDelete
  9. saya suka kalau pc opis admitted =P
    ada alasan untuk merewang2 dgn pc spare..nak buat keja file byk dlm hdisk pc yang kong tu..alasan2 hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoho... ada je la alasannya tu kan. ngeeee

      Delete
  10. Hati2 guna PC boss untuk BW tue... mana tau kot dia pasang spyware...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... kita off kan spyware dia.

      Delete
  11. alahhh computer admit pun mcm lah hang xleh update blog haha

    ReplyDelete
  12. pening2...
    pc sakit rupanya..ahha

    ReplyDelete
  13. Pening gak kalau PC bermasalah..terpaksa guna orang lain punya. lagi la tak selesa

    ReplyDelete
  14. Oh pc, pandai wantie bagi tajuk ada penark :)

    ReplyDelete