Tuesday, April 29, 2014

Wish Me Luck!!!

Ada satu benda yang aku kena buat demi meneruskan kelangsungan hidup ni kan
lately aku memang mcm tak de mase je nak jenguk umah korang.
Tapi aku cuba juga BW memalam kat umah guna phone hensem aku tu
jgn risau kome tetap phooojaang hati ku..

 banyak sangat aktiviti yang aku kena buat lately
kalau bab letih jangan cakap le kan..

 sempat berhibur dengan anak anak di dalam keta
even tak banyak masa pun aku ngan dorang.

 Ni perjalanan pulang dri memenuhi jemputan my freind yang sibuk berbisniz
harus lah kan aku pergi untuk memberi sokongan moral
dan membeli apa yang patut..

kawean haruslah support kawan
janji hati puas
Sebelum magrib ke terjah balik penang sebab ada banyak benda yang kena buat


** ok, aku dah lambat ni.. aku ada satu hal yang amat amat penting
even tak penting bagi orang lain tapi amat penting bagi fasa hidup aku..
Moga rezeki itu milik aku..
dan jika ini adalah langkah permulaan yang Allah pilih untukku, aku bersyukur..

"Wish Me Luck Yer"
Doa kalian amat berharga buatku.Maafkan segala salah silapku
lapangkan dada korang agar doa kalian sampai kepadanya..

again, Doakan kejayaan aku yer..


Note: Semoga segalanya berjalan lancar..
Ya allah kenapala kali ni debaran ini amat kuat... tenangkan hatiku Ya Allah




*** Thanks dear for always be with me
       always support me..
       always pray for my luck...

      You just a best partner in my life
      and I promise that I will never ever try to forget
     hmm... I need your shoulder right now.. hold me and calm me...
 
      
     
      
     

11 comments:

  1. Amin.
    good luck dlm semua kak

    ReplyDelete
  2. amin....
    insyaALLAH klau d citu dh ditetapkan olehNYA rezqi utk k.tie
    kejayaan jua akan dperolehi...
    :)

    ReplyDelete
  3. good luck cik wantie.. awok doakan yang terbaik untuk cik wantie..... AMin..

    ReplyDelete
  4. Good luck kak.. apa agak2nya tu ye?? hehhee

    ReplyDelete
  5. dah berjaya pun kan.. alhamdullillah !

    ReplyDelete