Wednesday, April 30, 2014

Feeling Alhamdulillah : Thanks Yer

Alhamdulillah..dah tersurat rezeki aku kan..
terima kasih kepada kome semua yang mendoakan kejayaan aku..

Dah lama sangat aku wat administrative ni. dah jemu. pejam mata pun dah tau keje cam na kan
so, sebelum ni aku memang dok riki riki position Purchasing..
sebab aku ada jugak buat purchasing kat sini tapi tak de lah 100%
cuma naluri nak berpurchasing tu mcm nak nak sangat la pulak

pernah gi tebiu sebelum ni utk position purchasing
asyik tak lepas jerk.. hahahaha

 Entah cam ne la kan.. mungkin rezeki aku kot..
sebab bila kita nak sesuatu, of cozlah kita akan berusaha ke arah itu kan..kan..

So, selasa aku gi tebiu. 
dah big bos tak de pulak..tebiu ngan org bawah je..
tak leh lah nak nego nego sangat kat sebab org bawah tu tak berani buat keputusan.

then tadi gi tebiu untuk 2nd time.
jumpa lah dengan bos bagai, nego semua explain benefit bagai..
Alhamdulillah.. deme terima aku as " Purchasing " kat sana...

yang best tu office baru aku depan umah aku jer..
crossed the road dah sampai. hahahaha..senang yaqmat
jimat petrol... kalau papehal leh lari lari anak balik umah kan..


*** terima kasih kepada korangsemua sekali lagi. Doa kalian jugak kan..
hmmm..ni yang buat sayang sangat kat korang, pas ni aku gi umah korang yer***




Note: tengah draft resign letter... harap harap kali ni tak jadi kartun aku ni kan..





11 comments:

  1. Assalamualaikum kak wantie, alhamdullilah. hehe singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
  2. oooo dapat kerja baru ye Kak...Alhamdulillah...syukur.. paling best sebab dekat dengan rumahkan...:)

    ReplyDelete
  3. tahniah T, kalau dha tertulis rezeki ... lagi2 dapat dekat rumah , seronoklah yer !

    ReplyDelete
  4. tahniah!!tanhniah tahniah!!
    best betul tpt keje sberang jalan rumah aje..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah syukur..
    rezeki dpt tukar keja br..
    tmpt keja pon dpn umah jek..
    sng yg amat.....

    hrp hg dpt sesuaikan diri ngn tmpt keja br k..
    jgn lupa ak...

    eh meh la support biz ak plak..
    meh beli coklat iq ak meh..hehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulah rezeki uols
    harap2 pasni jgn patah balik hehehe
    tahniah my fren

    ReplyDelete
  7. eh I terlepas kapatebang... Apapun Allahmdulillah and tahniah u.

    ReplyDelete
  8. wah.. Lps blhlah baca pasal new environment di tmpat keje baru

    ReplyDelete
  9. ALhamdulillah... sekali lagi..... rezeki ......

    ReplyDelete