Saturday, September 13, 2014

Breakfast Sebelum bertolak...

Pagi tu mcm pagi pagi cuti yang biasa jugak..
Tapi aku bangun lambat sikit, Hubby yang kejutkan....katanya dah lewat...

eh..hari cuti, nape lewat pulak..
Hubby cakap tak yah buat breakfast, kita makan kat luar
then suh aku siapkan anak anak

Hubby tak cakap pun nak ke mana... bila aku tanya nak pakai baju kurung ke pakai seluar?
hubby suh aku pakai seluar je...
hmmm... for surelah hubby tak ke rumah kenduri kan..kan..
Nak ke mana la kami pagi tu, aku cuma tertanya tanya.
Tapi ikut je la.

Kami alas perut dengan roti canai je dulu..
sebab hubby pun tak bagi tau dia nak ke mana kan...



hehehe....
Aleesya tetap sporting kalau di ajak bergambar...


mmm... at last hubby bawa kami keluar dari Penang..
spend time together is the best moment.
nanti bagitau kami ke mana yer..


Nota: hmm.. updte blog sekarang ni mcm siput je kan...



*** 

7 comments:

  1. siput pn siputlh asal ade entry baru.

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/ follow first ya..tq

    ReplyDelete
  3. wahh...suprise tu nampaknya nak kemana.. cepat2 lah update tempat yg di tuju ye...hehe..
    seronok tgk anak dara tu makan berselera..:)

    ReplyDelete