Monday, September 8, 2014

ular masuk production

Suatu pagi...aku tengah best dok wat kerja..tetiba aku nampak sorang operator terjerit jerit ..
aku ckp kat bos aku..eh u see..that girl histeria...
berderau darah kejap..tapi kay po gak nak kuaq bilik gi tengok..
.

 Tetiba..ha..ko ular apa ntah tengah best lepak...hahaha..
ni kali kefua ular masuk sejak aku kerja kat sini

Dengan penuh kecekapn kami tangkap ular ni...ecewah..kononnyer la..
hahahaha...

Ntah le nape ular ni suka sangat masuk production
sempat gak aku usik operator kat sini..

"Cuba you all check, ntah ntah ada sarang ular kat dalam mesin
yanh korang jaga tu. Hahaha...
mau kecut perut deme...kikikiki..


note: ala..ular tu nak teman aku kerja kot..




15 comments:

  1. Bunda kalau tengok gambar atau cerita pasal ular ni dah meremang bulu tengkok...memang takut giler..

    ReplyDelete
  2. skun tmpt keje uols tgh tgh byk buat construction kan..lau x silap la
    mayb sarang2 ular2 tu dah kena ceroboh..so depa melilau nak cari sarang
    lau aku pun dah jerit2 huhu

    ReplyDelete
  3. ular ni lg brutal.msuk production trus.
    kt kilang sy keje just jmpa kt parking keta ja.dia melepak atas tar

    ReplyDelete
  4. jarang ular nk masuk tmpt cm ni...huhu
    srh depa cek tgk mn taw ada sarang kan...

    ReplyDelete
  5. ular tu memang nak teman akak kerja tu..haha... eeerk klu sy kak mau terpekik juga nengok tu.. haha

    ReplyDelete
  6. mujur gambar tak keluar..saya paling takut binatang bernama ular ni..tengok gambar ke,kat tv ke memang tak boleh la..meremang bulu ketiak..:p

    ReplyDelete
  7. Euwww seramnya...sy paling geli ngn ular la

    ReplyDelete
  8. Assalam...
    adehlaaaaa...ngeri tuuu..
    nasib baek perasan..
    tak boleh buat main2 ni...kan3

    ReplyDelete
  9. Adoyaii... sensitip betul larr... kalau idah ada kat situ... sure tak cukup tanah aku lariii... :D

    ReplyDelete
  10. Assalam lagi yer wantie...
    nak inform sha da nominate blog wantie utk AWARD..
    tolong klik link ni yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/liebster-award.html
    sudi2kan la yer..
    TQ

    ReplyDelete