Tuesday, July 12, 2016

Suasana Gembira Aleesya & Naiim

Kami sampai ke kampung pun dah lewat..
Ntah bila le my anak anak bergembira dan bercanda ria di sawah padi


Dah lama tak jumpa cousin they all
ni mesti kerja Bapa saudara dorang yang bawa ronda ronda

Anak dara I seksi la pulak..
cuaca panas, that why kena bagi Aleesya pakai baju tak de lengan


Saja je nak bagi anak anak merasa nikmatnya hidup di kampung
bermain di sawah padi..


Moga membesar dengan penuh pengalaman yer anak anak
walaupun tinggal kat Penang ni, memang payah nak jumpa sawah padi..


Note: Raya eve..

3 comments:

  1. alahai..view cantik sgt..sejuk j tgk..teringin nk bergambar kat sawah padi jugak

    ReplyDelete