Thursday, October 18, 2012

Bila dah tak tau erti malu.

 Nak citer gak bila semua orang dok citer. 
Actually aku tak baca pun paper star.
Bila org dok ckp aku pun on9 le tuk baca.

‘Porn’ blogger says he wants to keep doing it

  

Nak tau kisah selanjutnya baca kat link di bawah

link

linkn 

Ok...ok... aku citer sikit
Si mamat dlm gambar ni ngan awek dia nak
Tunjuk kasih sayang dorang.

Dorang make love pas tu upload kat tenet
Fb dan blog.

Dorang ni studen kat singapore
jurusan law

Tak sanggup aku nak upload gambar 18sx
Dorang...


Upssss.... dorang ni rakyat malaysia.
Betul ke?
Ishhh.... mana la sifat malu yer
Tak kisah la agama apa or bangsa apa sekalipun
Beza manusia dan haiwan adalah sifat malu

9 comments:

  1. ohh.. citer ni yg tgh hot ke tuu.. ala Kak.. saje nak cari feymes cara murahan.. buat malu negara je...

    ReplyDelete
  2. Hohh???

    Tok sah tgk ler, huhu.

    Kalo jadi orang islam leh gak pesan..MALU ITU JUGA SEBAHAGIAN DARIPADA IMANNNN....

    ReplyDelete
  3. Nak tengok!!!!!
    Tak tahu malu ..isskk

    ReplyDelete
  4. manusia semakin jahil...tanda2 kiamat juga ni :)

    ReplyDelete
  5. Adoiyai.. kut iye pun berkasihsayang.. tak yah nak upload.. bangga sgt laa tuh kan..sok2 boring yng pompuan kena tinggal laa tuh..

    memalukan org msia jerk..

    ReplyDelete
  6. jue nmpk kat berita smlm.. heran sungguh...

    ReplyDelete
  7. oh...kisah dia ni... baca dah kat intenet... memalukan lah...

    ReplyDelete
  8. ha..ada tbc kes ni kt yahoo...huhuhu

    ReplyDelete
  9. Camni pun ada ka? Macam2 la manusia sekarang..dah takde nilai2 malu pd diorang.

    ReplyDelete