Tuesday, November 20, 2012

Dengan rasminya di tutup.

Dengan rasminya GA-hadiah dari love is all around telah tamat.
terima kasih di atas sokongan semua yang sudi menjoinkan diri.
mari kita tengok sapa yang kena!!! (entry seterusnya k. )

 

kat sini saya senaraikan peserta semua
kalau tercicir bagitau k.

http://juejaynee.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/11/ga-love-is-all-around.html
http://zitaomar.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://lynamohd.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://remyhazza-satuperjalanan.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://ceritacikika.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://fafazukri.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://mayangbakingmadness.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://sofiyahasya.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://gulahatimama.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://amyfatehahabdkarim.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://suriaqistina.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://violetulip93.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://annurgiveaway.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://silenceprovince.blogspot.com/2012/11/hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html

http://ikanpencintamocha.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html
http://qasehkuqalesya.blogspot.com/2012/11/ga-love-is-all-around.html
http://amyfatehahabdkarim.blogspot.com/2012/11/ga-hadiah-dari-love-is-all-around.html


sila semak, kot kot kalau saya tercicir.
Saya akan buat satu entry ttg hadiah yang sayang hadiahkan untuk suami tu
belek belek la kat blog ni mana tau tekaan korang betul dan tepat.

Note: sayang korang semua. mmmuah...mmuah..

12 comments:

  1. erm...untung la mereka yang dapat teka dengan betul tu.. :)

    ReplyDelete
  2. hope to be a winner..haha..tipu jer, xjoin pun..xtau nak bg jwpn apa,hee..
    aritu smua entry akak sy baca sbb naak cari jwpnnya,,last2 give up jer,hee

    ReplyDelete
  3. ramainya calon2nya....sapa la yg kena kan....:)

    ReplyDelete
  4. Akak ni tak tau laa bila nk reti join kontes/GA ni...bkn tak sudi nk join tapi mcm tak reti nk join.
    Bukan tak seronok kalo tgk kengkawan menang GA/contest tambah2 dpt hadiah best2, kan....tp ntah ler.

    Nanti kengkawan kata akak tak sudi pulak...hmm, mgkn ni laa dikatakan belum sampai seru lagi...adoii

    ReplyDelete
  5. nasib baik ada...kalau tak memang kena bom lah ni..
    kihkihkih

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..ada tersenarai. hehehe

    ReplyDelete