Tuesday, November 20, 2012

Suatu Petang di hari sabtu

Petang sabtu lepas, lepas segalanya selesai.. Ayah pun dah baik baik je..
Aku saja la nak ambik angin.. bawa Aleesya ronda ronda kat Taman
Sekali ada tournament la. Tak boleh lalu..
menci..menci..menci..
Last.. aku bawa Aleesya ke belakang ( kawasan Pantai )
Tengok pemandangan bot bot yang baru pulang dari menangkap ikan..

Masa tu ada 2-3 ketul orang sedang menunggu sunset..
Dorang cakap sunset kat sini cantik
tapi awal lagi.. so tunggulah dulu..

Dorang tunggu kepulan awan yg melindungi sang matahari tu le
Aku snap yg ni je la..
mana boleh tunggu mcm dorang kan..
Bawa Aleesya tengok Sang Kambing meragut rumput.
hehehe... tengok le. kang tak kenal pulak nanti..
 Suka betul Aleesya
hambekkkk ko, seluar penuh dengan pokok temucut.


 Aleesya duduk je atas rumput yang cantik tu
Aku pun nak duduk jugak

aduyai... rumput tu tajam la. cucuk cucuk punggung aku ni ha..

 Dok lari sana sini, last aku tangkap dia lepak kat atas batu pulak.


Kami dok usha pantai kat hujung sana
nanti nak pergi jelajah le...
sebelum ni tak boleh pergi.. mungkin ada jalan untuk ke sana..

mmmuahhhh.... sayang anak ibu. 
gambar ni buat Amirul jeles...
sebab dia taknak ikut masa aku ajak join...



Nota: Amirul jeles la, Sunday tu ajak kami datang lagi ..
hahahaha...berjaya jugak buat dia jeles...

14 comments:

  1. wantie, cantiknya pic yg kiss Aleesya tuh..hehehe

    ReplyDelete
  2. kat pantai m ana ni yerk... bestnyer suka amek gambar der pantai...

    ReplyDelete
  3. best lepak2kt pantai..awat hg x amik pics sunset gak beb..hihi..:-)

    ReplyDelete
  4. wahhh layan sunset..
    susah kite..nak maghrib kang terlepas lak ;p

    ReplyDelete
  5. mmg amirul jeles la tu weh..hehe...sila kiss amirul mcm tu plak..hehe

    ReplyDelete
  6. sayang aleesya...muah!!

    Best laa leh g ronda tgk sunset ngan moto aje. (eh..betoi ke gi ngan moto, T??) rasa mcm takde bgtau jer hang gi ronda naik apa, ngee..

    ReplyDelete
  7. kalau ita ...mesti lepak lama jugak ni tunggu sunset..bukan senang nak dapat...

    alololo...sian amirul kena tinggal...

    ReplyDelete
  8. kt b.feringi lagi ohsem beb..hehe

    ReplyDelete