Tuesday, November 27, 2012

First GiveAway By Irsya Healthy House

untungnya ada bloglist parking kat sidebar kan..kan..
asal ada org join GA mesti la boleh dapat tu
dah ketagih GA l;a pulak saya ni
tapi saya join yg senang je.
yang merepek meraban tu memang malas k.
 
 
 
ok. dah follow dan like semua
sape la saya nak tag ni
 
kalau nak join klik banner
atau kat SINI


saya tag :-



 


6 comments:

  1. smalh. sy pn tak suka sangat join sgmen yg byk sngt syrt n peraturan yg perlu diikut/dibuat tu.

    ReplyDelete
  2. hi..thanks join GA I.H.H

    done checking..
    gud luck :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 522.

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

    Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. sorry kak...xleh nak join sbb sy xde id facebook...:(

    ReplyDelete