Tuesday, November 27, 2012

skandal- Ibu bercinta dengan anak

syssss... nak citer tentang satu skandal ni
cinta si ibu mula beralih arah ke?
tak layan husabnd dia, asyik dok bercinta dengan anak dia
si husband tahu ke tidak, tak tahu lah
agak agaknya husband tau kot.

ini buktinya ok.
siapakah orang itu?
mari kita bongkar!!!

Heheheh.. sapa la ibu tu kan
aku le orang nya. skandal la sangatttttttttttt


si kecik tu la dok kacau.
hubby pun apa lagi, siap dok bising sebab aku dok layan FB tak layan Aleesya
sibuk je dia tu, dah la orang nak bersayang sayang ni.


sedang asyik chat tu tetiba dia tanya aku ttg skype?
hah.. aku pun tak buat skype kat komputer or note aku tu
sian dia kan, rindu betul dia kat adiknya tu.

then masa aku call dia buat loud speaker, dia panggil Aleesya
pas tu Aleesya tu dok sayang sayang talipun tu
last tak jumpa gak abang dia
sekali dia jilat screen talifon aku.
waa.... touching nya. nangis aku semalam ni...


  kalau kat rumah, time nak tidur, aku selalu pesan suruh dia baca da tidur
hmm... bila chat kami asyik sayang sayang... aku rasa tersangatttttttttt la rindu.

sib baik ada FB. boleh jugak chat
sib baik anak aku tu pandai jugak chat bagai ni.
 
Call hari ke tiga- Mirul nak duduk sebulan umah tok
Call hari ke empat - Mirul nak balik minggu depan
Call hari ke lima- Mirul boring. Nak balik sesangat, nak balik naik Bas!!!


Note: Tak sabar tunggu sabtu. nak ambik dia balik ke pangkuan.
Amirul guna account FB hubby. hehehe




8 comments:

  1. selalu chat dgn mummy jgk bila on9

    ReplyDelete
  2. tekejut mak ingat apa tadi dgn tajuk entry nih,..hahah..uper2 nya....

    ReplyDelete
  3. salam ti..owh mirul kat umah tok ye.

    ye ye je tau, kty baca ayat memula..
    tersenyum2 kty baca..

    ReplyDelete
  4. bila anak jauh rasa rindu sangat2 kan

    ReplyDelete
  5. sian dia...amik la bw blk cpt..huhu

    ReplyDelete