Friday, November 30, 2012

Meriahnya Filem Hobbit

kalau sesuatu yang lain dari yang lain
mesti ramai yg  berpusu pusu nak tengok
tengok ni.. seramai 100 ribu manusia berkumpul untuk tayangan filem the hobbit
membanjiri kawasan di Pawagam Embassy. 


sape tak minat nak tengok kan..
kisah kisah orang kerdil yang tak begitu gah pun aku tunggu depan TV sampai ternganga
sampai le ke filem LOTR tu, 
melarat ke Panggung aku berkampung..

 
sangat unik. para pelakonnya pun nampak mcm org kerdil
bila berlatang belakangkan view mcm ni.


inilah si Bilbo baggins  ( Martin Freeman )


sebab filem ni di jangka mendapat sambutan terhebat
promosinya di lakukan dengan cara yg lebih canggih

 
iklan kat body pesawat..

jgn sampai burung burung yang bertebangan tu teringin nak nonton sama udah le yer..



Thump up kat Air Newzealand. Flight nye sangat cantik dengan gambar hobbit tu semua.



Filem itu mengisahkan watak Bilbo Baggins lakonan Martin Freeman mencari kerajaan Erebor yang hilang.

Menurut Jackson, teknologi baharu yang digunakan dalam pembikinan filem tersebut dapat mencetuskan pengalaman luar biasa yang akan menarik orang ramai ke pawagam.

Filem itu bakal menemui peminat seluruh dunia pada bulan depan.
nantikan kemunculannya.

Note: sentiasa sabar menanti.




6 comments:

  1. ramai nya orang..
    best betul la gaknya cerita ni.
    saya nunggu kuar tv je la baru dpt tengok. koser nak ke panggung anak kecik kecik ni..

    ReplyDelete
  2. tertunggu gak citer ni... hohoho...

    ReplyDelete
  3. yg ni akan ku pergi menontonnya..hehehe..

    ReplyDelete
  4. suka sangat Hobbit nieh. Kaki diorg pon kiut:)

    Siapa minat LOTR takkan tinggalkan cerita ni punye kak:)

    ReplyDelete