Friday, November 30, 2012

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim

Mcm tak best la pulak bila ada kawan tag pas tu kita buat tak tau je kan
dah susuah susah dia tag, apa salahnya kalau kita ringankan jemari
untuk join GA yg dia join.
bukankah itu lebih meriah...
kena tag dengan si comel, jadi Puan wanti pun join k.

 
 

tarikh tutup 2/112/2012. kalau nak join ada masa lagi ni
ala klik je kat banner tu atau kat SINI je.


ok. sekarang Puan wantie nak tag pulak.
Tag


Moh le semua kita meriahkan giveaway ini.


6 comments:

  1. hiikk thanks akak tag...

    n moga menang tau :)

    sedih xdpt hadiah purse dari akak

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete