Thursday, December 6, 2012

Berpicnic Bersama Keluarga


02/12/2012 adalah hari yang best untuk kami.
mana tak nya. sabtu balik kampung ambil Amirul dengan kazen dia
pas tu hari ahad ada perjumpaan keluarga utk berpicnic


huh... orang pendang gak yang sampai dulu, kami yang kat Penang ni sampai kemudian hahaha..
sebab apa lambat?
sebab aku kena masak nasi dulu seperiuk, kena masak lambat
baru boleh makan nasi panas panas.
betul tak?

Tapi, ada lagi 2 biji keta belum sampai.


Kita usha view dulu...
cuaca yang sempoi..
sesuai kalau nak bermandi manda..

masa aku sampai tu, group yang pertama tu ( saudara sebelah my biras)
tengah goreng wedges.. sebab nak makan cheezy wedges la katakan..
aku la tukang dok promote kat dorang

sekali terus jatuh cinta da...

makan panas panas baru best.
sambil aku dok prepare bagai, ada la dua tiga orang ahli keluarga yang sedang mandi..

amboi.. seronok betul cuti sekolah mandi manda kat laut ye.

 ok. cheezy wedges dah siap.
tunggu  mulut mulut untuk datang ngap..
hehehehe...

 ok.. aksi menayang bungkusan sedges pun ado.
hahahaha... mcm mcm..

yang ni, Mak Tih ( Mak my biras) a.k. a besan MIL
yang depan tu kakak my biras, tengah jaga anak kecik


Sambung di Next entry pulak k.

11 comments:

  1. Bestnya...dah lama x picnic tepi pantai..selalu g waterfall jerk..

    ReplyDelete
  2. dpt baca aje...gambo tak dpt nk tgk sbb line tenet mcm siput pulak petang2 ni, adeii

    ReplyDelete
  3. wah..sedapnya cheezy wedges tu..pergh...

    ReplyDelete
  4. best2..
    dari pendang?
    boleh ku lihat wajah2 mereka..kot2 kenai..hihi

    ReplyDelete
  5. mornink:D
    a`aa.. asai pendang gak ;D

    ReplyDelete
  6. bagi la view byk mana pun...tapi cheezy wedges tetap menjadi perhatianku...adusss rasa cam nak makan la plak!

    ReplyDelete
  7. Banyaknya makanan dia, mesti best makan ramai-ramai ni.

    ReplyDelete