Thursday, December 6, 2012

I AM WANTED

Ni le kekdahnya kalau dah teknologi tu dah merasuk dalam tubuh
pusing kiri , kanan depan belakang atas bawah semua ada tenet
hidup aku ni penuh dengan tenet.
24 jam tenet on jer.

 

makanya terjadilah satu peristiwa yang memang aku tak jangka
aku telah menjadi WANTED.
WANTED ok, bukan Wantie. kikikikik...
sehinggakan ada blogger ni dok cari aku di Siapa Siti Fatimah

then HanifIdrus pun sama dok investigate
siapa itu Siti Fatimah
sehinggalah aku membuat satu komen di blog Hanifidrus ttg komentar aku yg
ada dua Identiti
satu Wantie dan Satu lagi Siti Fatimah
hahahaha....

 

Mengapa ini terjadi?
ok.. biar aku rungkaikan mengikut firasat sesat aku ni.
pertama, mungkin komen nama  Siti Fatimah tu terjadi sebab aku guna
smartphone untuk komen  melalui google plus then link ke blog kengkawan
tanpa sign in blog sedia ada aku.

Nama wantie appear sebab aku komen bila aku sign in blog
ini andaian sesat aku saja.

then kesilapan aku pulak yg menyebabkan kengkawan tak dapat detect
ialah, aku tak update maklumat dan segala link yg ada .

dan sekarang aku dah update mana yg patut kat google plus tu


ok dah updated
terima kasih kepada Haryati Faizal sebab buat entry ttg Siapa Siti Fatimah
then Hanif Idrus sebab bagitau ttg link itu then inform kat komen haryatifaizal.

sekurang kurangnya aku dah tau
what action should I take.
Thank you, very much!!!

lap u...


16 comments:

  1. betul! saya pun terkopius awal2 dulu

    ReplyDelete
  2. Mcm mission impossible pulak ..heheh

    ReplyDelete
  3. hahahah.. tu ler pasal.. dulu2 terkono gak.. siasat punya siasat baru laa tau sapa itu siti fatimah@wantie.. hehehe

    ReplyDelete
  4. huhuh..
    aku direct sync je dari note klu pc ank2 guna
    so senang je ank komen or tinggal komen kat blog..
    takdelah jdi 2 indentit
    since aku mmg gmail user..

    ReplyDelete
  5. rajinnya update kt g+ tu. saya ni jarang2 sgt update. selalu share entry yg ade kt blog je. hehehe

    p/s: barang yg dipos telah selamat diterima. terima kasih ye kak!

    ReplyDelete
  6. jadi..inilah dia siti fatimah tu..saya tercari2 siapa siti fatimah ni,. bila terjah, tak ada langsung maklumat dan link blog..pergh.. akhirnya terungkai sudah segala persoalan..hahaha

    ReplyDelete
  7. macam misi penyiasatan ni. hehe. salam kenal.

    ReplyDelete
  8. Sudah tukarkah? Hihi..confuse gak mula2 dpt komen siti fatimah td! Tp cheezy nyer pasal, dah boleh agak dah..

    ReplyDelete
  9. haha...akak dh perasan nama siti fatimah ni sejak T ada wat tutor blog utk tambah storage gambar (problem nk taruk gambar kat blog) ari tu..sejak2 tu nama T dh tukar jadi siti fatimah. Tp akak tau siapa siti fatimah ni sbb antara yg rajin ziarah akak adalah T yg mmg namanya siti fatimah, hehe..

    ReplyDelete
  10. kahkahkah!
    wantiiiiieee!
    rupanya!

    fuhhhhh!
    lega!
    dapat jugak terjah blog siti fatimah ye! kikiki....

    ReplyDelete