Wednesday, December 5, 2012

Malware Issues with Google Chrome on NuffnangX

Tadi dalam entry aku DISINI. ada bagitau ttg aku tak leh nak on iklan
tentang jejaka idaman aku si Tom Cruise tu kan.

Ha.. bak kata HanifIdrus
"Jaga-jaga ada yang memerhati ( kiah Propa)
ternyata, memang ada yang memerhati pun..



hmm... nuffnang dah e-mail kat aku
dorang suruh aku remove nuffnangX  code kat blog aku
then baru dorang leh resolve aku punya problem..

terima kasih.

Note: Nak kena remove code NuffnangX ni.
slow slow remove. mcm siput je buat kerja. ngeee

13 comments:

  1. ramai yg kena virus skrg.nasib nuffnang ada email..

    ReplyDelete
  2. nuffnangX?? woo..akak takde nuffnangX ni. Nuffnang biasa2 aje, yg tu pun cik abg akak yg urus. nuffnangX lagi laa akak tak tau apa2....

    ReplyDelete
  3. banyak betol cikmalware ni..merata2

    ReplyDelete
  4. aku x install pon nuffnangx nih...:-)

    ReplyDelete
  5. Awak rupanya bernama Siti Fatimah...alias Wantie..hahahhha
    Puas saya nak pergi ke blog awak..tak boleh kalau guna nama Siti Fatimah!!

    Sampai ada blogger buat entri tentang awak..
    check sini
    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/12/siapa-siti-fatimah.html

    Baru nak buat entri pasal Nuffnang X yang para blogger gunakan..kerana ia tak beri backlink..rupanya Nuffnang dah tahu..hehhehe

    ReplyDelete
  6. ramai yg ade masalah ni kan.nasib baik tak pasang nuffnangx

    ReplyDelete
  7. hahaha..nasib baik saya tak daftar dengan nuffnangx..

    ReplyDelete
  8. hahaa jue pun da remove..tapi betul ke juga..jue lupa di mana..kikiki

    ReplyDelete
  9. ape natang tu wei..xfhm aku
    tp oklah dah setel kan hehe

    ReplyDelete
  10. Nuffnang biasa pun x bape nk tau lagi..huhu. Sy mmg tertinggal jauhh dah! :p

    ReplyDelete