Wednesday, January 16, 2013

Tak Mau Update

Hari ni tak mau update apa apa
eh tak update? kan dah tulis ni kira dah update untuk entry hari ni le.
hahaha...

Macam biasa, blog aku tak de W.W. Wednesday
walaupun dah seantero dunia dok asyik ber. WW wednesday.

Hari ini, aku nak memberi sepenuh perhatian terhadap minda
untuk sambut B'day Amirul pukul 12.00 mlm.
Nak buat apa? itu belum di fikirkan lagi.

Every year beli kek je la koje nya
pas tu makan sepotong, last.. keras kat dalam fridge je.

Hadiah? Dah beli pun. Order dah belum sampai
awal bulan February kot di jangka sampai hadiahnya
Maaf terlambat sikit.
Ni lah bila silap percaturan. Last minit baru order..


Tempat makan? Dah booking ok
mmm... apa lagi ek..
ooooo... lupa nak beli b'day card untuk dia.
hmmmm....


Note: slow BW lately sebab sakit. nanti BW lelaju K.
countdown  untuk B'day Amirul dan Our Anniversary..5...4..3...2..1..hehehehe

13 comments:

  1. ni sure tab or ps2 or yg berkaitan ngan gadget la ni kan kan kan

    wahhh cam best jer sambutan besday amirul :)

    ReplyDelete
  2. nak wish happy birthday tu amirul in advance ye.. moga jadi anak terbaik dunia & akhirat, happy anniversary juga. jaga diri dan moga dipermudahkan semua nyer ye

    ReplyDelete
  3. nih update jugak tuh. hehe, happy birthday kpd yg smbut birthday tuh. moga ceria selalu hendaknya.

    ReplyDelete
  4. siap booking dh..bestnya amirul..

    ReplyDelete
  5. wah... best betul bila seorang mak sambutkan birthday anak..hehehe

    ReplyDelete
  6. Wahh mesti happening celeberate besday amirul.. Seronok laa besday boy yer.. :)

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Amirul, Allah bless u and moga jadi anak soleh, sihat sejahtera panjang uur murah rezeki and lovessss.

    ReplyDelete
  8. Mesti hadiah yg paling special sbb kena oder...bertuah amirul...mesti suka bila dpt nnti..

    ReplyDelete
  9. beruntung amirul dapat ibu mcm akk ni..siap sambut besday lagi..saya dari kecik tak pernah pun smbut2 besday ni..sampai dah besar pnjang ni.. :)

    ReplyDelete