Friday, February 8, 2013

Pizza Hut - Golden Harmony Feast

dag 2 minggu pizza Hut hantar e-mail kat aku ttg menu baru dorang
rasa malas la kalau nak makan sengsorang
last aku makan Pizza pun dengan gieyana tahun bila ntah. lupa dah..
sebab si harmony punya pasal aku ajak Zura
syer syer la kan.. kalau makan sorang mana nak habis.

 
 Tapi kan.. kalau sorang lagi pun berbaloi jugak
sebab kalau dah order set  yang ini ( gambar bawah)
 
boleh dapat  golden variety Box dengan harga RM 10.90 
tak de pulak belek apa yg ada dalam Box tu
masa dia offer kat kami
tapi, kami tak beli la... Try le pergi tanya dorang k.
minum soup dulu pape hal pun kan.. hehehehe
poyo.... minum sup sambil senyum ape da....
teruja betul aku. siap ada side order lagi tau
Triple Pleasure ( nama eskrem tu).
 Ni tengah tunggu Pizza tu di hantar
sib baik tak lama .
wow.. panas panas.. tersangat la sodap..
lain tahun la aku diet. ngeeee..
Nama Pizza ni
" Golden Crab Claw Pizza" 
hmmm... makan sampai licin...

Nak ajak hubby makan kat sini, dah dia tak makan pizza la pulak.
nanti lah dating berdua dengan Mirul. Boleh gitu?





11 comments:

  1. mmg sedap yg terbaru ni... saya pun dah makan aritu... mmg terasa nak pergi makan lagi yg sama..

    ReplyDelete
  2. ha lapar aku tgk pizza hang ni haha

    ReplyDelete
  3. mmg sedap noh rasa dia...

    sbb mkn pns2...perghhh!

    ReplyDelete
  4. Memng teruja lh tengok..
    Rasanya 6 tahun lps masuk kt pizza phtu dah tak gi dah

    ReplyDelete
  5. Wahhh...sedapppnya pizza!.. belum berkesempatan nak meras Pizza Golden Harmony ni..:)

    ReplyDelete