Monday, March 11, 2013

By hook or by crook aku nak jugak

check semua barang barang, then hubby cakap nak beli coklat sikit lagi untuk staff dia
sambil dia beli coklat langkah aku panjang sikit lah.. ngeee

usha punya usha.. nampak  beg ni.
aku memang dok cari lama dah.. siap dok nyanyi nyanyi lagi nak beg galas belakang
saja hubby tak mo belikan.
so.. apa lagi urut janggut hubby la jawabnya, 
urut biar sampai permintaanku di penuhi..

masa CNY that day after offer pun dalam RM245/=
telan air liur je la..

sekali nampak harga dia, nyum nyum.. tak kira By hook or by crook aku nak jugak beg ni
Amirul... cepat panggil papa a.k.a accountant
wat le muka seposen kelip kelip mata bagai
last.. hubby cakap okey lah...
hahaha.. cayang kamu ketat ketat and melekat lekat tau.

jgn terkezut RM 319.00 after less 70%.
wow murah kan.. RM 95.70 saje
tak sampai RM 100 pun.
terbaik..


Note: Hubby.. Well you know me..

10 comments:

  1. Cantiknya beg ni......
    Akhirnya accountant luluskan.....
    Hehhehehe..

    ReplyDelete
  2. Mmg terbaik laa.. baru laa lulus tgk harga..dah turun gitu.. :)

    Mmg cantik laa beg tuh..

    ReplyDelete
  3. wahhh...senyum sampai ke telinga laa tuuuuu....hihi..

    ReplyDelete
  4. memang cantik pun,kty pun suka .. :)

    ReplyDelete
  5. Cantik bag tu *.* harganya pun cantik xD

    ReplyDelete
  6. sangat cantik la beg tu, kaler dia tak menyilau sangat, lovely. Hohoh kalau nak..nak jugak. puas hati dapat pun.

    ReplyDelete
  7. aku dh tengok smlm cun lah

    ReplyDelete