Tuesday, April 2, 2013

Ngeri 18SG

 Kalau aku le diberi makanan yang berupa bentuk anggoita badan manusia ke, Muka manusia ke atau apa jua bahagian manusia la, memang aku tak akan makan...tak akan okey!!

  Actually pernah tengok menda ni lama dulu, tapi tak de la terkejut sangat. sebab Manusia memang suka buat menda menda yang pelik kan... kan...
 
tengok gambar kat atas tu, ada ke patut wat kek berbentuk bayi
sempena nak sambut kelahiran bayi..
ish... pra cannibal ke hape ni?
ketagih nak makan orang ke?

Dan lagi satu, sebab sayang ke, fanatik ke atau marah.. aku pun tak tau la.
Buat satu kombinasii daging seperti lembu dan khinzir, rasa seram yang terhasil dari seni rekaan makanan ini .
maka terhasillah wajah si Justin biber ni.
sememangnya tidak boleh dinafikan. Lebih mengerikan lagi, si pembuat turut meletakkan 'mata' dan 'gigi' ke makanan tersebut untuk memberikan rupa yang lebih realistik!

 
geli aih nak makan.. bluwekkkk...
siap ada mata dan gigi pulak tu.

 
tapi kan.. kalau bagi kek berbentuk  kamera DSLR ni..
aku bedal.. 
hohohoho...

Note: busy sesangat.. banyak betul backlog yang ditinggalkan utk ku setelkan..huhuhuhu...

12 comments:

  1. Tak lalu akak weei.. kalau wat bentuk2 lebih2 bentuk baby ker.. adoi tak de bentuk lain ker..dia org ni nak buat.. adess..

    ReplyDelete
  2. memang tak lalulah AJ nak makan......
    Kalau camera tu okaylah...

    ReplyDelete
  3. yang last tu comel.. leh terima lagi..

    ReplyDelete
  4. ntah ler dorang ni...suka sgt buat kelainan yg terlebih2. wat kek bentuk jamban siap ada najis lagik, uwekk..buat kek bentuk ular sawa kuning tu, eiii...
    buat bentok baby pulak...mcm ada niat nk memotong bayi jer pembuat kek tu..

    ReplyDelete
  5. tak lalu jugak nak makan klu kek camtu....geli anak2 tekak nak telan...

    ReplyDelete
  6. I watched doku lastime tunjuk makanan2 dlm bentuk menggelikan ni, tak sanggup la.

    ReplyDelete
  7. Iskkk..kalau nak buat suprise pun janganlah ada gambar macam tu..hehehehe
    Aku pun sama tak ada selera

    ReplyDelete
  8. nk mkn pun eden tk lalu la weh..hehe

    ReplyDelete
  9. geli tengoknya kak.. apatah lagi kalau nk makan.. yakkkk

    ReplyDelete