Tuesday, April 2, 2013

Simple giveaway

Bila orang dah datang menjemput
tak baik la pulak kalau aku tak pedulikan..kan..kan..

 

kelebihan blog aku?
mmmmm.... ok blog aku ni tak de la vogue mana pun.
tapi kelebihannya terletak pada Entry yang aku post tu
kekadang ada entry yang ala ala ilmiah, lawak, kekeluargaan
dan yang penting tak de entry maki hamun!!

cuma entry aku tak de wordless Wednesday.. hahahaha..
sebab aku tak mau korang pening kepala fikir  okey. sebab aku sayang bangat sama korang..

then yang link within kat blog aku ni, benarnya tak berkaitan pun dnegan blog aku
bila korang klik kat gambar di link within tu, secara automatik akan ke blog orang lain

tak caya cubalah klik. 
pas tu tengok address blog tu..
ala klik je nanti korang faham lah..

kalau nak citer tentang semua kelebihan yang ada
kang mengulat ngulat pulak korang nak baca
cukup je la yang simple ini.
 


Note: sape nak join klik je kat banner tu.
tarikh tutup 13/4/2013

11 comments:

  1. wantie! good luck dear! moga2 berjaya! ameen:))

    ReplyDelete
  2. Buakn peminat Wordless Wenesday ..sama ler kita.
    Aku memang tak ler buat sebab kalau WW pun mesti nak menulis gak..hahahaha.
    Lupa lak ...Good luck!!!

    ReplyDelete
  3. Dah pergi dah kesana klik Link Within tu..hehehhehehe
    Siap membaca lagi..hahahah

    ReplyDelete
  4. gd luck yer tie, samal kita susah sgt nak ber Worldless

    ReplyDelete
  5. Wjib like https://m.facebook.com/ButikSyafiqahSofeaIi?m_sess&__user=100004044335999

    ReplyDelete