Monday, June 24, 2013

Abam.. Nak join boleh?

Selalunya kalau hantar Amirul beklajar taekwondo mesti tak mo bawak Aleesya sekali
Bukan nya apa.
Tengoklah..

Dari jauh dia nampak abang tengah main tendang tendang tu
dah tak senang duduk.
pelan pelan duk rapatkan diri.

Dia panggil abam..... abaam.... still tak di sahut balik oleh Amirul.
Last terus lepak depan abang.

leceh tul. Jurulatih nak ngajor pun susah.
sebab Aleesya pun nak join jugak.

ok..sayang.. nanti ibu beli uniform tuk kamu jugak
sekarang silalah duduk tepi..
jgn dok kacau abang nak berlatih..


Note: Lagi dok nampak abang berlawan. Lagi seronok dia main lawan lawan ngan  abam....

9 comments:

  1. bukan main legi berminat sungguh nak try tu..

    nanti dah besar sikit leh isi borang..join sekali dengan abam

    ReplyDelete
  2. habislah abam kena taekwando ngan aleesya when at home haha

    ReplyDelete
  3. ala join kan la dia sekali, dah tunjuk minat tu. comey giler ok kalau budak Aleesya ni pakai baju tekwondo tu nnt, cenonet jer tali pinggang cecah lantai. huhhuuu

    ReplyDelete
  4. alisya yg aktif...rasanya kalo dia join ni...leh lawan abam mirul dia dh..hihi..

    ReplyDelete
  5. bahaya ni kak..kang dia tersalah fikir, main lawan2 pula ngan abg dia..

    ReplyDelete
  6. Wahwah Aleesya pun minat taekwando jugak la tu. :)

    ReplyDelete