Monday, June 24, 2013

Miss India Worldwide 2013

Malam  Sabtu lepas, aku layan "Miss India Worldwide 2013"
kat Channel 201 Astro.
Lagipun acara ni berlangsung Di Malaysia, nak le aku tengok kan..kan...

Miss India Worldwide Day 3

Ini adalah pertandingan di mana dikumpulkan kesemua gadis gadis cantik yang berbnagsa India di 
seluruh negara utk di nobatkan sebagai Miss India Woldwide 2013.

Konsepnya sama je dengan pertandingan miss world ke apa miss pun.
cuma Miss India worldwide ni, ada sedikit kelainan di mana peserta kenalah pandai menari 
tarian India.

 ok lah tak mau sembang banyak..
cuma aku nak cakap kat sini. Yang Pemenang  tu, Nehal Bhogaita dari United Kingdom  memang selayaknya mendapat crown tu
she's so pretty

 Selain menang sebagai Miss India Worldwide 2013 pada malam tu , Nehal juga
memenangis gelaran Miss Beautiful Eye.

Tapi.. jgn terkejut jika korang dapat tahu yang pemenang ini juga dilahirkan
tanpa pendengaran, atau dengan bahasa lain "Pekak"

 Tempat kedua di menangi oleh Jasveer Kaur dari Malaysia..
Yes.. she are pretty too...
Aku snap photo ni dengan kamera memalui TV umah.
sori tak bape nak clear.

 Selain menang tempat ke dua
belai juga memenangi gelaran Miss Beatiful Face.

hmm... malaysia pun ada orang cantik tau.


Nehal Bhogaita is the new Miss India Worldwide! 
 Ok.. yang tu uje yang dapat aku record dalam otak ni semasa menonton rancangan 
tu. Tak ingat la pulak.
 tempat ketiga jatuh kepada Surbhi Sachdev dari  Oman


** Amazing, bila seorang yang pekak dapat menari mengikut rentak muzik dengan baik sekali.**

Note: While she is unable to hear the music, she dances using the vibrations of the beats.
really really amazing...
Surbhi Sachdev of Oman
Surbhi Sachdev of Oman
Surbhi Sachdev of Oman
Miss India Worldwide

9 comments:

  1. Wow, kagum giler la walau pun kurang deria, tapi she "listen" better than us. Lawa-lawa pun semua.

    ReplyDelete
  2. Bukan main hebattt...tgk miss india tuuu...

    **eh, T...akak takde saja2 komen jer. Tu pun dikira join ke?? huhu..

    ReplyDelete
  3. salam sis..
    wah, walaupon camni
    tapi dia tetap cantik kan..

    ReplyDelete
  4. dia tak jadi kan alasan pekak tu untk berjaya..

    memang comel sungguh

    ReplyDelete
  5. waa..ada kelebihan jgk tu..wlpun dia pekak, tp masih mampu buat yang terbaik..

    ReplyDelete