Friday, June 28, 2013

Dah Dapat Sofa

Dah banyak kedai aku survey utk mencari sofa yang dapat menggantikan 3 seat sofa 
di rumah yang dah reduh..rabak bagai
Di mana sofa tersebut telah berjaya di musnahkan oleh 2 orang stuntman.
( eh Aleesya tu suntwomen kot)  hehehe..

  

Lastly, setelah mendapat greenlight dari husband, apa lagi beli je la kan..kan..kan..
Ye la.. walaupun nak keluarkan duit sendiri kena minta izin suami jugak
ate..nama pun laki bini..dak ye..

 http://cavenzi.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/Darryl_Sofa_4f98ee93bfc91.jpg
Aku pilih yang L shape. lebih kurang begini lah.
Tapi yang aku nak tu kena order dari kilang. 
Aku nak beau black..tak de la hitam sangat kan...

Senang sikit, anak anak kan semua ada "stunt blood"
so, lompat landing, kuak lentang semua.. tak yah susah hati..
maintain je kaler tu nanti..
kekalau nasib baik dari beau black  turn to dark black. hahahaha...

sebab aku pergi hari ni so, ada free gift tau.
ingatkan voucher tuk beli furniture ke hape ke kan..

rupenya, dapat bantal sebiji. ok lah..
dah le seharian hujan boleh la dapat main peluk peluk kat office ni

bantal ni tak de sarung. kalau bawak balik rumah, sure la budak budak tu korek keluar 
apa yang  patut kan..

So, keputusan muktamadnya.. kena la letak kat office as my bantal
bila rasa ngantuk time lunch time di bulan puasa nanti..
hahahaha...


Note: Esok kena lepak kat sekolah Amirul. Sport Day!

12 comments:

  1. lawa sofa tu kak.. ok la dapat free gift bantal tu, boleh guna untuk tidur sebentar waktu rehat pada bulan puasa nanti..

    ReplyDelete
  2. wahhhh...anak sahabat terlibat sukan tak?

    ReplyDelete
  3. rinduuunye kat blog wantie...arini br dapat singgah....

    kira ni sofa tuk raya skali la ni... tak gitu wantie???

    ReplyDelete
  4. Nice sofa. Harap2 dapat bertahan lama. Hehehehe..

    ReplyDelete
  5. wah siap dapat free gift lagi yer :)

    ReplyDelete
  6. wieee sofa raya yayyy. Hehhe bantal tu mmg elok sangat ler letak kat office, buat sendal belakang pun best jugak tu.

    ReplyDelete
  7. Hi Wantie, this coming to you dari Canada....
    I suka your sofa, looks like tu Coach designer brand.
    Actually better have another colour than black for good fung shui.
    Old days tu bantal dalam kapok, kan?
    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. alahaii...sumbat terus masuk kapas mcm tu aje?? huhu...untong ler leh buat bantal kat ofis..

    ReplyDelete
  9. lawa sofa tu kak..
    makin meriah le raya tahun ni

    ReplyDelete