Friday, June 28, 2013

Kemalangan Di Jelutung Expressway

Balik dari queensbay tadi..
baru je kejapo tadi dalam kul 2:10 gitulah

Aku nampak ramia benor orang kat bahu jalan 
di Jelutung Expressway ( Jln Tun Dr. Lim Chong Eu)
satu kemalangan telah berlaku di antara 3 buah kereta
kereta Iswara tu terbabas dan terbalik mengiring
 
 Nampak tak iswara tu.. tayarnya, boot dah terbukak dan bahagian
bumbung kereta dah terhimpit kat tiang electric

Bagaimana dengan keadaan Mangsa?
Ingat Iswara tu je yang accident,rupanya kancil dan persona pun sekali la dalam accident ni

 aku closed up sikit.
yang ni jelas sikit nampaknya kan..

mesti mangsa tak dapat keluar dari kereta tu
sebab bila bumbung dah kemek pintu dah tak  leh bukak
kena tunggu bomba datang potong la jawabnya..
 
 tengah asyik aku snao photo ni.
dah mamat ni pulak datang halang.. dah aku ambik anggle baik punya, dia pun datang la nak potong line
hapa da.. pergi la sebelah sana snap photo, lindung haku pulak..

dah le tu, lindung kamera aku tak mintak maaf pun

** kalau dia ni geng geng repairer, sure la dia pergi snap kat tempat kejadian,
tak de la snap jejauh mcm aku ni.
siap lindung akulagi. apa de hal  paparazi kaco mamarazi ni...***



Note: eh mamat tu ada blog tak? hehehehe..
 

13 comments:

  1. sempat lagi hang benti nak snap gambo..mamarazi betullll

    fresh from oben la ni no..
    jln higway tu time2 cam tu mmg dah mula sesak..huhu hope xde yg terkorban

    ReplyDelete
  2. wahh hebat la mamarazi ni..hahaha. Tgk keadaan ni kita kenalah belajar berhati2 kt jln raya :)

    ReplyDelete
  3. kesian mangsa tu...
    harap takde apa2..

    ReplyDelete
  4. ngeri tengok keadaan kereta tu.. terbalik macam tu sekali.. nasib baik tak terbakar..

    ReplyDelete
  5. ishh..takutnya..bila tngok cam ni..takut plk nak bawak keta

    ReplyDelete
  6. seriau sungguh kalau tengok acident macam ni..

    ReplyDelete
  7. Mamat tu sure ada blog dan dia pun nak cerita gak kejadian ni kat dalam blog dia. Sebenarnya mamat tu saja halang you ambik gambar sebab dia nak you cerita pasal dia dalam blog you ni. Hehehehe..

    ReplyDelete
  8. Anyway.. thanks for the infomation. Berhati-hati di jalanraya.

    ReplyDelete
  9. teruk jugak accident tu.. parah ker dorang. Moga tak la kan.

    Eh mamat tu ada blog jugak kot. hehe

    ReplyDelete
  10. mamat ni nak letak dalam blog jgk ni kak..jgn memain..hehe..tak kan nak letak kat pesbuk je kan..hihihi

    agk2 macam mna la keadaan dorang kan..takut..

    ReplyDelete
  11. mamat tu amek gambar...nanti balik umah leh dia citer kat kawan2, kat famili. Ada bukti..hehe..

    ReplyDelete