Thursday, June 27, 2013

Last Calling dan senarai Peserta.

Esok adalah hari terakhir korang nak join my GA
"

Menang RM35.00 Melalui GA Lambang Cintanan Satu, Tiga Lima Wantie"

 masih belum terlambat.

 

klik kat banner untuk join. Sangat sangat senang syaratnya 

Senarau peserta


Ummi Hanie
Zura@Iwan 
Rinna
eita 
D_08  
ok sila semak senarai semua tu. bagi yang komen dan tak jawab soalan aku tak letak sebagai peserta.
kalau nak jadi peserta sila komen dengan menjawab soalan.
syarat senang je kan..
cepat...cepat...
kalau dah jawab. tapi nama tak disenaraikan. sila bagitau. 
senarai peserta akan du updated dari masa ke semasa.
Note:Nanti akan ada shortlisted!

 

10 comments:

  1. choiiiiiiiiiii
    aku dah tau jawapannya
    nak2 aku ada share 0.001% dalam ini contest kahkahkahkah

    xpelah aku dah dpt adiah lain lalalalala

    gud luck uolsss


    ReplyDelete
  2. yeahhh...

    ada nama..
    tp tk taw la bjaya ke idak kn.

    mmg tk betui kut jwpn aku..kahhh!

    ReplyDelete
  3. Saya pun nak cuba nasib jugak.

    ReplyDelete
  4. ehhh I tersenarai... tahniah untuk diri sendiri. hihihi

    ReplyDelete