Tuesday, June 11, 2013

Tahniah For You.

Sian my adik perempuan sorang tu..
She is My Adik satu Bapa Mak Lain. 
Consider my Pure adik le kan, kos bapak kami sama kan..kan..kan..
kata org kedah " Warih Keraih" 
sayu je bila kengkawan lain dapat sambung belajar ke menara gading

Bila aku call tanya, dia siap ckp tak pe lah..
nak sambung buat STAM ( Sijil Tinggi Arab Malaysia), kalau tak dapat pergi mana mana
Sian jugak kan, aku selalu cakap kat dia
jgn putus asa sure ada panggilan panggilan in future.. lambat dengan cepat je..

 
Benornya di atak bapa suka snap photo duduk begini
sebab dia selalu ckp.. Naper la adik tak ikut saiz ayah..
Kakak abang semua tinggi ..besar ragam..
Adik ni rendah..

rendah pun tak pe dik oi..
janji ko tu sihat udah le..

picture ni kami snap sekali lagi..
kali ni adjust sikit ketinggian kamu tu..

Ha.. sila lah lihat wahai adik.. kita kan sama tinggi!!ngeee


see my abang pun bengkok kakinya /. Tapi still tak leh nak sama tinggi ngan adik la..

OK. BTW Nak ucapkan Tahniah utk my adik
sebab akhirnya dapat jugak tawaran menyambungkan pengajian
di salah sebuah Pusat Pengajian Tinggi di KELANTAN..
ambik kos : Perbankan Islam.. 


Aku tak dapat nak mengantar dia ahad lepas sebab kekangan masa..
cuma my ayah, my step mom dan 2 orang abangku saja yang mengirinya ke sana.


Note: Lepas ni ada sebab le aku nak terjah kelantan. muahahahaha...


14 comments:

  1. Ok tu..at last dpt gk dia..adik aq nk nek form 6 ja..dia ckp nk further u after stp..stp skrg pon dh x mcm dulu..ikut silibus u juga..exam base on sem..:)

    ReplyDelete
  2. tahniah ye buat adik akk tue... belajar rerajin ye... :)

    ReplyDelete
  3. tahniah utk adik T..semoga maju jaya.

    ReplyDelete
  4. tahniah pada beliau
    belajar leklok ok

    ni pandai dop make budu
    hehe

    ReplyDelete
  5. congrats tuk adik..
    rezeki belajo ni tak tentu..
    kami dah masuk umur 21 bru dpt smbung diploma
    struggle?!
    tentulah sbb egineering
    but in the end..
    banyak gain ilmu pengalaman dari ilmu buku

    ReplyDelete
  6. oo..sepatutnya T pun pegi jgk hantar dia kan.
    Tp tak pe laa..lain kali leh gi. Lebih best sbb dia pun dh lama kat situ mesti dh tau kedai mana best..kedai mana tak best..hehe..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kat adik T.. Moga berjaya..

    ReplyDelete
  8. tahniah..

    lps ni bleh la jln2 ke kelate..hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah, belajar dimana2 pun sama janji ada kesungguhan

    ReplyDelete
  10. tahniah, tak sia2 menunggu rupanya

    ReplyDelete