Thursday, June 13, 2013

Tinggal bersama Orang Utan dan Beruang

Aku benornya nak cari ink utk my printer..
saja la ronda ronda kat Prangin Mall, survey harga le kekononnya
last..dapat rembat satu je cartridge ink. 

Pas tu ronda pulak ke Pacific..
Tengok baju kanak kanak. 
Rasa mcm tak patut je harga kat sana.
ye la.. dah potong 50% pun still mahal. Malas la nak beli
ada discount ke tak de discount ke sama je harganya..

Lalu pulak kat bahagian mainan kanak kanak
Ingat nak beli beg comey lotey tul Aleesya
tengok harga mahal la pulak, Dia nak main gala galas time pergi umah baby sitter je pun.

Jalan lagi, sekali pandang discount 70%
kaki aku dah stuck kat kotak tu
beli ke tak beli beli ke tak beli... Last diceide belilah. muahahaha...

 harga asal RM 23.90. Bila dah harga pum RM 7.17, rasa mcm berbaloi la sangat
dapat beli dua ekor ni tuk di berikan kepada Aleesya.

Yang ijo tu orang Utan. Aleesya call him 'Bok" ( beruk)
yangbelakang tu biasalah bear bear.ngee

Muat muat je kan dua ekor lepak  kat keta Aleesya tu kan..

vroom..vrooom.. merempit la dua ekor tu..


**pagi tadi papa balik kerja, sibuk je pot pet pot pet.. citer yang dia ada kawan baru.hahahah***


Note: tajuk tu tak bleh blah la...


10 comments:

  1. memang elok sangat beli T..berbaloi tu.

    kdg sales ni..sales ke idak sama je.

    ReplyDelete
  2. Lailahailallah mati2 aku igt hang ni cite psl org utan ngan beruang mn tah td..hahahaha
    ghopenye deme nak cite psl toy alesya ea..hahaha

    giler comey bear ngan org utan tu wei elok je duduk atas moto tu haha

    ReplyDelete
  3. ha'ah..murah laa tu.
    saiz besar lak tu.

    bok...hehe..comel jer alisya sebut mcm tu..

    ReplyDelete
  4. SGT SGT BERBALOI KAK...mana nk dpt harga tu kan

    ReplyDelete
  5. la ronda pacific komtar ke? awat tak kabo... yati keje kat komtar je...

    ReplyDelete
  6. hihi berbaloi beli.. murah lak tu... :)

    ReplyDelete