Tuesday, July 16, 2013

100% Sokong KJ

huh... hati mana tak remuk, hati mana tak geram kalau agama kita di permiankan.
Semalam tak habis habis aku ngan hubby dok cakap tentang ni
Pas tu tengok news, muka kapel tu dok mintak maaf
dari dapur aku cakap " Tiada Maaf Bagimu"

  
Sorry.. No sorry for you !

Then my hubby cakap, sori sori pas tu tutup kes
esok ni, ada orang lain pulak sendakan lagi
dah banyak kali dok tengok, asal say sorry je, semua dah ok.
kami dah letih!!!
do something that can lesson to others

Hari ni tengok news hati sangat gembira
seolah olah rintihan dihati didengari

 

Khairy: Sorry no cure, Alvivi should be punished

 

Speaking to reporters after the BN Youth job fair soft launch, Khairy said that although they had apologised through Youtube, punishment must be meted to set an example.

Khairy said it would be unfair to the people if the case was closed and the offenders got off scot-free just because they had said sorry.

"Let this be a lesson to everyone (not to ridicule and mock other religions). This case is very serious - a stunt which, I believe, is sufficient to rouse the anger of many Muslims," said Khairy, who is also the youth and sports ministry. selanjutnya

 

Note: Sarang tebuan jangan di jolok!
kami tak kan berdiam
Sokong KJ!

15 comments:

  1. Bagus.. biar dia rasa.. suka2 jerk nak permainkan.. agama..gini..

    ReplyDelete
  2. suke2 hati deme je... udah buat...mintak maap camtu je... banyak cantekkkk...... kena ambik tindakan tegas...

    ReplyDelete
  3. yezaaaaaaaaaaaaaaaa x de maaf bg pun

    ReplyDelete
  4. sokong KJ jugak..!!! kalo dah sng2 mintak maaf then org maafkan habis tu smpai bila??? tentu lps ni sng2 si kafir ni persendakan agama kita sbb dia tahu akan dimaafkan.. x gitu? huh!! dorang mintak maaf tu sbb takot la tu.. tp ikhlas ke? nmpk muka pun tau x ikhlas! huhu..

    ReplyDelete
  5. aku pun nak geram n marah betul kat diorg ni lah
    mmpersendakan agama kita..cer kita main2kan agama diorg...sure marahkan..ha mcm tu lah kita pun

    depa ni sj create isu nak bg org islam marah...mmg dah tau kan Islam x makan benda tu awat pi buat cam tu haaa...
    aku pun skong KJ..ptt bg hukuman..biar esok2 nti xde org buat perkara yg sama..bukan terbuat..sj buat2...eeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  6. kalau tun yg pimpin now..
    i rasa dia amik tindakan tu..

    ReplyDelete
  7. betul jugak tu. bukan sekali diorang buat macam ni..memalukan islam, memalukan malaysia sbgi ngara islam. sbb yg sikit mcm ni lah orang luar nak pandang serong kat kita

    ReplyDelete
  8. Ambikk kau...geram sungguh..tak hormat agama owg..patut sgt la dihukum..

    ReplyDelete
  9. takdenya orang mcm ni nk insaf..

    penah dgr kan manusia bertopengkan syaitan...
    dorang ni mcm syaitan bertopengkan manusia..uish..marah ke akak ni..astaghfirullah, tgh pose ni..huhu..

    ReplyDelete
  10. takdenya orang mcm ni nk insaf..

    penah dgr kan manusia bertopengkan syaitan...
    dorang ni mcm syaitan bertopengkan manusia..uish..marah ke akak ni..astaghfirullah, tgh pose ni..huhu..

    ReplyDelete
  11. rs nk srh je depa 2 org ni dibuang negeri...menyusahkan org je

    ReplyDelete
  12. x abis2 couple ni nak cipta kontroversi, giler glamour gamaknyer T

    ReplyDelete
  13. erm! tu lah pasal...depa ni dah sllu sgt buat kontrovesi murah pastu senang2 nak minta maaf..isk! geram btl tau!.. sokong KJ jg...:)

    ReplyDelete
  14. biar mereka dihukum dengan balasan yang setimpal dengan perbuatan mereka.. berani sangat mempersendakan isu kaum dan agama orang lain.. senang-senang je nak cakap 'sorry'.. sekali dah buat salah susah nak lupakan..

    ReplyDelete