Thursday, July 11, 2013

Ramadhan ke 2- My Birthday

Semalam, tepat jam 12.00 malam, tunggu tunggu satu panggilan or SMS dari insan tersayang
tapi non hado.. dlam hati dah majuk majuk, dah sedih sedih bagai.
menci ar.. tak mo kawan ar ngan abang.. mcm mcm la dok merepek 

Then masa kul 12.11 malam tu, receive SMS. hahahaha suakhati jantung qalbu tau





Alahai.. ucapan pun dah sangat sangat bermakna
sangat sangat gembira..

Thanks abang.. doakan T.
mmm thanks sekali lagi tuk hadiah tu yer
T sangat sangat suka tau.

Kalau tak de masa kita nak berbuka kat luar di bulan puasa ni
T tak kisah.. sebab ada ibadah lain yang lebih penting yang kita utamakan kan..
Lepas Raya ni kita tengok macam mana K.

 
Then selepas itu terima pulak SMS dari my lovely Mom
Tak sangka you, My mom boleh sms ni. Mak pun tunggu detik 12 malam jugak nak wish
anak pompuan dia yang comey  lottey ni.  Comey tak kak T? hahaha


***Kepada kengkawan di Facebook dan yang e-mail wish my b'day, sangat sangat di hargai
terima kasih untuk you all.. segala doa yang korang panjatkan aku aminkan.
Aku juga mendoakan agar korang di rahmati Allah, bahagia selalu dilimpah ruah dengan
rezeki yang halal dan bahagia hingga ke syurga.***


Dapat dah Red Packet... alhamdulillah..


Note: Ya Allah kau perkenankan doa doa yang di panjatkan oleh mereka yang baik itu kepadaku.
amin...


27 comments:

  1. Selamat Harijadi untuk Wantie dari bunda...

    semoga bahagia selalu dan sukses dalam kerjaya..amiinn

    ReplyDelete
  2. alhamdullillah..

    selamat ulangtahun kelahiran my fren...

    semoga diberi kesihatan yg baik..

    dipjgkan usia..dan luas rezeki hg...ameen..

    ReplyDelete
  3. Slmt hari lahir wantie..semoga pnjng umur,murah rezki :D

    ReplyDelete
  4. hahaha kejap je marah pas2 manjer2 balik..ngade taw

    selamat ulangtahun t
    semoga pjg umor
    dimurahkan rezeki
    bahagia bersama org2 tersayang
    diberi kesejahteraan dan kesihatan yang baik
    dan all the best in ur life

    hb!!!!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..usia itu anugerah dari Allah..

    **sebak pulak tgk mak T hantar sms wish besday tu...sbb akak dulu pun mcm tu laa masa arwah mak ada lagi. Tahun lepas...sgt terasa sbb tiada lagi sms ucapan darinya. kul 12 malam sms...siang tu kol pulak..ucap lagi...

    ReplyDelete
  6. HAPPY 35th BIRTHDAY kak...


    tetiba sy plak yg emo bla bc msg tu

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir T , moga dipjgkan umur, dimurahkan rezeki & berbahagia selalu disamping keluarga tercinta yer

    ReplyDelete
  8. selamat hari jadi tie..semoga berjaya dunia dan akhirat..diberkati oleh nya selalu.amin.

    ReplyDelete
  9. BUNDA - Terima kasih.sama la jugak dengan bunda T doakan moga success selalu

    ReplyDelete
  10. selamat hari lahir ..semoga berbahagia di samping keluarga tersayanggg..=)

    ReplyDelete
  11. salam..
    so sweet..
    selamat hari lahir sis..
    moga panjang umo dan murah rzki slalu..
    aminnn...

    ReplyDelete
  12. Happy Belated Besday T.. sorri laa lambat plak wish T.. :) Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan sihat sejahtera hendaknya.. aaaaminnn..

    ReplyDelete
  13. adrianna syaz -Ameen. thanks yer

    ReplyDelete
  14. El- Ameeennnnnnn. thanks yer.

    ku pun doakan utk kebahagiaan hang jugak.

    ReplyDelete
  15. Kak Lona- terima kasih ye kak.

    Al fatihah untuk Mak akak.

    ReplyDelete
  16. Anies- thanks yer. meh sini kita emo sesama. hehehe

    ReplyDelete
  17. Nurfaezah Abdullah- thanks yer

    ReplyDelete