Wednesday, August 7, 2013

Happy B'day Mak

Adoi... dah nak habis puasa baru nak up-dated citer ni
Actually, ni citer sebelum puasa hari tu
Aku bawak mak Makan sebab that day adalah B'day Mak.

B'day Mak 05/07 tapi aku sempat pulang tuk meraikannya pada 07th July lepas.
Kami Makan Kat D'Jaras Seafood Jalan Langgar Alor Setar
Ayah tak ikut sebab kurang sihat.

Masa ni jugak aku bagitau berita gembira kat Mak
Cyst kat Ovariku dah tak de..
Mak Syukur sesangat..
ececey..wat muka gedik..
seronok sangat kalau dapat jumpa Tok.
mcm biasa, aku order Som Tam.. 
Alhamdulillah.. sekarang tak yah pantang pantang makan 
boleh la bedal som tam..
pssstt... my SIL dah call suh aku wat Som Tam Raya ke dua nanti.
antara menu yang di order.
nak makan kerang Bakar..dah habis la pulak time tu
sup tulang dia yang sangat marveles.
nanti nak call mak suh beli tulang lah..
paling Kay po anak teruna aku ni
lapar sangat le kot..

 Actually ingat ingat lupa la aku ni ttg apa yang kami borak malam tu.
so..tak banyak yang dapat di kongsi.

"Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin"
Senyum mcm Aleesya k.

11 comments:

  1. selamat hari raya wantie's
    maaf zahir batin
    happy belated birthday untuk mak jugak

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
  3. Hello Wantie, da lambat sikit, nanti bus datang...traffic jam, sebab semua balek kampong.
    Please tell your mom a gentleman, one time buaya, from Canada wishes her many happy returns of the day.
    Happy birthday, Makcik. Wishing you many more birthdays to come.

    Saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan saya di Malaysia dan di mana jua anda bearada. Selamat sejahtera kepada anda sekeluarga.
    Semadikan satu lagu dalam hati mu dan semoga sentiasa ceria.
    Teman mu dari Canada.
    Lee.

    ReplyDelete
  4. Hapu besday buat ibu awak..
    Slmt hari raya

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya utk T dan keluarga..

    Bukan main manis senyum anak dara tu..

    T, nanti wasap alamat surat menyurat T. Ada mende la akak nak bagi..hehe..

    ReplyDelete
  6. Salam kenal...selamat hari raya!jemput singgah blog saya ye
    Sweetamieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  8. Hello Wantie, ma'af, da lambat datang. Tunggu bus, ha ha.
    However, tell Makcik, a gentleman from Canada wishes her many happy returns of the day, Happy birthday, Makcik.
    Hope you all had fun hari raya.
    I suka tu makanan here in your pics, sedap betul tu.
    Have a nice day....bila balek kerjah? Chuti lagi?
    Lee.

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir untuk mak akak.. semoga dipanjangkan usia dan dirahmati Allah selalu..
    p.s: selamat hari raya.. mohon kemaafan seandainya aiza terkasar kata/komen..

    ReplyDelete