Wednesday, February 26, 2014

Killing you softly...with my touch...

hehehe...tajuk entry tu sama mcm satu lagu
'killing me softly with this song..? korang pernah dengar tak lagu tu..
tak inggat aku nyanyian sape..tapi evergreen la lagu tu...
nyanyian asal "Roberta Flack, kalau tak silap aku le..
tapi dah jadi banyak version sekarang ni...


ok..ok... berbalik pada tajuk asal tu kan..
dalam tak sedar aku sedang "Killing it softly"
ish.. dok killing sape la kan...
tengok picture tu, banyak tul kalender kan..
tadi datang office, bos aku punya kerja la ni, gi lekat kalender kuda kat table kalender aku
teasing me le tu..

 actually gini je pun viewnya, 
aku saja letak kat atas monitor ni..
motif utamaya adalah kerana aku tak suka orang intai intai time aku wat keje
kalau nak jumpa aku sila ketuk pintu or just call my name okey..

dannnnnnnn... kekadang tu bila aku baca blog yg funny sikit,
senyum senyum kambing sengsorang kan..
tak naklah wajah ayu tersenyum ni dilihat. ( sila muntah ijo yer)...

dalam minggu ni aku detect kekasih hatiku (computer) yang aku selalu ngadap dia telah jatuh sakit
sian dia, sebab aku selalu sangat gasak dia kan..
my touch are killing you softly...
so, memorynya dah semakin kecil...
sebelum ianya jadi nyanyuk, kena la hantar dia gi jumpa doktor kan..

Tadi dah call doktor peribadinya tu,
dia cakap nak datang beli baju baru..( external hard disk)
maklumlah wardrobe yang sedia ada tu dah penuh ngan baju memory.
ok doktor, sekali housekeeping dia sekali yer..

Aku la kan dok beli baju, simpan file  kat dia kan..


dah banyak file transfer masuk disk. tapi still tak dapat ubati kesakitan dia
so, kena la minta nasihat doktor kan..



Note: jemari pakej kayu balak, nak updated blog guna phone hensem tu, memang meremehkan..........





***  you're here, I'm here
      come closer so that I can tell you..
      how i went mad for you an instant
     and began to get know you
     whatever sense I had was lost...............

11 comments:

  1. Aq nk gelak hg tgk free show...tetiba mental block nk tulis 'show' tu nk eja camna..ekeke

    ReplyDelete
  2. betul tu tak puas update guna henfon, syok lagi guna pc sebab besar...

    ReplyDelete
  3. hihi..banyak nya kalendar... erm samalah kita kak, suka pakai PC bila nak update blog & BW..tak reti sangat klu pakai HP...mcm leceh je... hehe

    ReplyDelete
  4. banyaknya kalender kak.. rupanya bermotif letak camtu..hehehe

    ReplyDelete
  5. suruh tukar komputer sekali la..minta yang paling terbaru sekali..heheh

    ReplyDelete
  6. PC memang selesa pakai..lagi2 skrin besar..
    Taip entri rasa releks

    ReplyDelete
  7. nasiblah uols punya computer zaman batu punya leh letak kalender byok2..lau hat lcd tu uols nak cover line caner nti hahaha

    ReplyDelete
  8. Amboi pandai yer..nak nyorok.. hehehe.. siap letak kalender yer.. tak bagi org tinjau2 ekk..

    ReplyDelete
  9. hehehe cerdik betul ko T!.. byk betul calendar tu hehehe

    ReplyDelete
  10. banyaknya celendar ! saya ada 3 je heheeh

    ReplyDelete