Wednesday, February 5, 2014

Thank You Nestle, thank you for you and for all of you.

mmm..mcm mana nak start menaip ni.. hati dah berbunga bunga cinta ni
erk.. bunga bunga cinta? sape nak jawab ni?

ok..sebelum tu, aku nak panjatkan kesyukuran di atas rezeki yang aku perolehi
alhamdulillah... 
apa yang aku nak gambarkan kat sini, aku happy..happy sesangat
then tak sangka pun ada jugak.

 
hmmm.. ingat tak tentang my entry NESTLE Natural Set Yogurt Recipe Challenge
masa aku submit entry ni, pihak Nestle ada call aku banyak kali jugak
untuk aku complete kan mana ayat ayat dan link link yang aku terlupa nak hightlight
masa tu mcm yakin tak yakin je ..
bagi aku itu prosuder biasa je..

Then tadi, saja la gatal tangan nak tengok ada CPUV tak sepanjang cuti CNY ni
sekali tengok.
Alhamdulillah syukur.
even cuma RM150.00 je pun aku sangat sangat bersyukur
ye la kan, sape nak bagi sesaja je kat kita RM 150.00.
Terima kasih sekali lagi buat Nestle kerana pilih aku sebagai once of the selected recipe.

Then, nak ucap terima kasih jugak buat my BFF, sebab tolong emailkan
term and cond untuk aku.
sebab, my computer tak boleh nak view attachment 
sian dia, siap convert text. sibuk sibuk pun buat jugak untuk aku.
thank yer, sayang kamu ketat ketat tau.


Terima kasih jugak buat teman teman blogger yang wish me good luck
doa kalian jugak tu.
Moga korang semua dimurahkan rezeki. amin...


 *** ang pau pun dah selamat collect pagi ni.. dapat pulak angpau dari Nestle.best! Best!



Note:  Thank Nestle,thank you for you and for you all too..




** stop worrying about what you have to loose
     and what you had been loose
     and start focusing on what you have gain
     and I want you to know that  I'm glade having you in my arm
     thanks for everything and don't loose on what have now....





17 comments:

  1. Congrats beb..mmg klau hg rajin wat sponsor post ni masyukk weh..aq ritu dpt zalora..:)

    ReplyDelete
  2. wahhhh taun ni byk untung ma haha
    tahniahhhh..resepi yg mantop

    ReplyDelete
  3. tahniah kak!!! murah rezeki akak..banyak pulak tu RM150, sape nak bagi kan. hehehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhh....Alhamdulillahhh..byk tu rm150... tahniah kak... moga terus berjaya ya...:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..
    bestnya hg weh..
    tahniah2 beb..

    ReplyDelete
  6. ehem rezeki tu kak...err... open table? heheheheh

    ReplyDelete
  7. Wah.. tahniah wantie... rezeki melimpah ruah... syukur :D

    ReplyDelete
  8. wuyoo dasyat la akak menang..tahniah kak..tb join gak tp xsmpt submit hehe lupe kekek

    ReplyDelete
  9. Alhamdullillah rezeki kamu T.. leh makan besar nie.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. uyooo tahniah...
    rugi nye x join
    banyak tu

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... rezeki. See, tak cuba tak tau kan, haa skeali dapat, besar gak tu. hehehee tahniah yer.

    ReplyDelete
  12. Tahniah, dah tertulis rezeki utk T tu

    ReplyDelete
  13. tahniah kak.
    rezki yang tak di sangka sangka kan..

    ReplyDelete