Friday, March 28, 2014

Feeling Strees : Terapi

2-3 hari ni aku rasa sangat sangat stress..
stress kerja biasalah, even sebelum ni tak de la stress sangat
tapi bila personal matter stress + stress kerja 
otak terus jadi biol...

sebelum datang kerja tadi aku beli menda alah ni
pelan pelan makan kat office..

huh..pepagi melantak chocolate..
bior le..asal kurang sikit stress ni...

tayang sikit love bite aku kat chocolate ni.. hiksss...
love bite la sangatttttttttttttttttt....


Note: Saya dah ready dengan sebarang kemungkinan yang bakal diterima..
redha....




*** everyday I saw the sky... feel like want to touch the cloud and hold it like mine
       then I meet the cloud...
      I touch that cloud, but I can't  hold it...
      then i realized.. the cloud just belong to the sky
     they match for each other...
     I just can admired from far..... 
     

12 comments:

  1. kan best lau dpt ilang stress mkn coklat tu ngan iols :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak wantie, sheila baru je makan coklat ni.. terasa kurang sket stress. hehehee

    ReplyDelete
  3. kat ofis sentiasa ada coklat , sb mulut sentiasa nk kunyah manis2.
    skit hari lagi boleh bertambah berat hehe..

    ReplyDelete
  4. stress knp ni beb?
    klmrin tk sempt nk chit chat..
    ak plak busy kalau blk umah..
    tk dn nk layan henpon..hehe

    ReplyDelete
  5. feel like wanna send u more chocolates, hope stress be gone.

    ReplyDelete
  6. coklat mmng blh hilangkn stress. tapi jaga2 kadar gula yg tinggi

    ReplyDelete
  7. memanglah chocolate selalu membawa efek menenangkan :)

    ReplyDelete
  8. Dulu sy makan coklat utk.hilang rasa ketagihan nakotin dlm rokok..alhamdulillah. Sy berjaya..nasib la x melebar badan saya. Riasu jgk...

    ReplyDelete
  9. coklat juga bleh tmbah tenaga.. :)

    ReplyDelete
  10. Time stress makan coklat ok la tue... kalau idah stress terukk... nak shopping jerr... huhuhu... nasib jarang stress... hikx..

    ReplyDelete
  11. aiza kalau tak stress pun mesti cari coklat cadbury tu.. semoga urusan kak berjalan lancar.. jangan stress sangat kak..

    ReplyDelete