Friday, May 16, 2014

BBQ best best

My hubby ada bbq dengan geng gengnya pada hari ahad lepas
Myhubby tak de la janji nak bawa kitorang join sekali
even dia dah siap memerap ayam utk bbq tu kan..

Sian kat aku kan...

Aku pujuk jugak la, mana tau lembut hati dia tu boleh la aku join sekali
lepak kat umah pun boring jugak
kalau pergi boleh la mix around ngan kengkawan dia ( yg pompuan le)

Sebahagian dari dorang tu memang aku kenal le.


Pukul 5.00 ptg my hubby dah pergi ke sana bawa sebakul ayam.
sian aku kan....

Tetiba dalam kul 6.00 cam tu, my hubby call suh aku ngan anak anak bersiap
yeay!!!! dapat jugak aku join.
Thanks yer....


Port baru dorang le ni.
kalau sebelum ni dorang buat kat area pantai Seagate tu kan..

Sekarang dah ada jambatan kedua tu, kawasan kat bawah tu macam best je
lagipun tak de la masalah sangat kalau hujan...


Best nyer aku malam tu,  sebab Naiim bagitau yang aku tak payah nak susah susah ambil makanan
"hari ni kan hari ibu, jadi ibu tak yah bergerak banyak, nak apa, Naiim ambilkan jer"...

Wow... rasa best sangat ngan anak teruna aku malam tu. layan aku tip top
bak tuan puteri gitew...



Kami pergi kejap je, sebab esok tu kan ke Naiim sekolah. Jadi tak de la nak lelama
Jumpa kak Lia, Kak Ndek bagai...berborak ketawa riuh rendah you..


Gambar banyak yang tak boleh upload ler...


Note: Feeling thank you to you dear....




 
 
*** Just for two moment, the caravans of our dreams mode a stop
      and then you went your way and I went mine...

     Just for two moments existed the story of our hearts
     and then you went your way and I went mine....



14 comments:

  1. olooloo... Sweetnya naiim. Besar nnti mesti jadi lelaki yg romantik kan. Hihihi...

    ReplyDelete
  2. hehe!!!!sib baik ada org kesian ekk. dpt ikut. btw bertuahnya dpt anak teruna yg caring cam gitu. nanti sure cair awek dpt abg Naim ni

    ReplyDelete
  3. w/pun sibuk ngan preparing BBQ hubby uols still igt uols anak beranak kat rumah..akhirnya dpt gak uols berBBQ sama2..see he mana leh tinggal uols..sure teringat2 bila nak mkn2 tu hehe
    sedapnya jagung bako tu woii

    ReplyDelete
  4. waaaa...best nyer..ada sate tu....waaa..jagung bakar...
    best lah jadi ibu ada jugak anak yang layan kan..ni kena manja lebih ni...

    ReplyDelete
  5. sedap nye jagung bakar tu !!!

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum....

    mselim3 suka tgk jagung bakar tu..

    mselim3

    ReplyDelete
  7. wah bestnye T, KA kalau bab2 BBQ ni mmg layan sungguh ler

    ReplyDelete
  8. patut la lalu situ ritu
    nmpk ramai sgt..hehe

    iwan nk bawa la lepak situ
    tp tk kesampaian lg...

    ReplyDelete
  9. Port baru ye.... ok sketlah takde la klu ujan dok kelam kabut carik tempat bteduh..

    ReplyDelete
  10. wahhh..bestnya BBQ.. jagung bakar tu mengancam... hehe

    ReplyDelete
  11. baiknya abang..nampak gaya kena buat BBQ selalu la..heheh

    ReplyDelete
  12. patut la familiar tempat tu... sy ada posing2 kt situ ms dtg penang tempohari heheheh

    ReplyDelete