Wednesday, October 24, 2012

Smartphone Free Lagi?

Recently aku dah pun dapat smartphone free dari maxis
di SINI 

tetiba tadi receive SMS lagi dari Maxis
dorang offer free phone lagi?

 Then aku google la, model Nokia Asha 311.

belek belek la ciri ciri yg ada kat phone tu
sebab my hubby said Nokia tak de Android.

cari punya cari takde pun perkataan Android kat ciri ciri phone tu
ngeee

 Nokia Asha 311


bila baca komen kat SINI ttg phone ni
alahai... memang sedih....


Cuma nak bagitau je. kot kot le korang pun ada received SMS yang
begini gak dari MAXIS.


Note: Tu la... tenet maxis memang tak de kimia dengan aku.

11 comments:

  1. kat sabah,,xbanyak org pakai maxis

    ReplyDelete
  2. tak ada. sebab tak guna maxis kak:)

    tp phone byk ada masa best juga:P

    ReplyDelete
  3. Ha'ah...boring jer guna nokia ni. Harapkan leh guna garmin aje ler. Kamera pun gambo tak lawa wlpn SE punya megapixel yg sama ngan dia..tp SE punya gambo lawa ler jgk, hehe.

    Tp maxis tetap no utama hp akak. Tp xde ler guna broadband dorang, ngee...

    ReplyDelete
  4. SAMA LE KITA WANTIE KALAU MAXIS NI MMG X DE KIMIA NGAN SAYA GAK...HEHHEH.. SONOK LE WANTIE DAPAT DIAH .. SUNGGUH BERTUAH LE KAMOOO...

    ReplyDelete
  5. Nokia mmg x pkai android..samsung n htc ada laa..:-)

    ReplyDelete
  6. x dpt pon @ dpt tp x pernah baca slalunya klau msg dr maxis heheheeheh

    ReplyDelete
  7. kty pun ada dapat,kalo smart phone nak jgk,tp nokia , kureng skit

    ReplyDelete
  8. sy pengguna maxis...dan pengguna hp nokia..
    cam sy skrg mnggunakan nokia lumia 900, mmg xde android tapi ia menggunakan window 7...
    saya tak pernah plak dpt sms camni...atau saya tak pernah baca bila dpt kot!...

    ReplyDelete
  9. Tak guna maxis gak..tp syiok ler dpt phone kan..

    ReplyDelete