Wednesday, February 6, 2013

Sila Gelak..

sambungan Entry Alahai Hujan La Pulak
Tunggu la kami semua sampai hujan berhenti 
tercongok dalam kereta. Masuk je kereta sesapa pun
asal sempat kan..


bila hujan renyai renyai mcm tu
kaum adam pun keluar dari kereta mencari alternatif
apa apa pun BBQ ini harus di teruskan
Ayam, ikan semua tu sapa nak makan kalau cancell kan..

Tetiba jumpa plastik besarrrrrrrrrrrrrrrr
datang la idea nak cantum buat khmeah

 hahaha... asal boleh cover kami dari hujan tu dah kira ok
plastik pun plastik la kan..

Memang best tau sebab plastik tu mcm bakal pecah bila bila masa je
angin yang kuat tu buat sesekali aku rasa mcm khmeah ni nyawa nyawa ikan je


apa apa pun memang best lah.
nanti aku tunjuk makanan pulak k
nak buat satu entry kang panjang berjela jela la pulak.


Note: layan khemah unik ni dulu ye..

12 comments:

  1. seriau aku kalau angin kuat je...mau melayan abis semua..ahha

    ReplyDelete
  2. ish..seriau..buatnya plastik tu pecah...

    ReplyDelete
  3. adventure gak khemah cam gtu... hehe

    ReplyDelete
  4. mn dtg plastik besar tu wei...mujurlah kan ada plastik..selamat leh sambung BBQ..lau x bahagi sorg ayam tu wat bbq kt umah haha

    ReplyDelete
  5. bestnya! sekali sekala dpt cabaran camni mmg bestkan. sejarah betul. hehehe

    ReplyDelete
  6. seb bek ada plastik tu..dapat cover2 ujan kan...perancangan tetap diteruskan yer..

    ReplyDelete