Tuesday, July 30, 2013

Iklan Nuffnang Melalui Smartphone

Setelah pelbagai rintihan sang blogger di luar sana sini sinun memperkatakan tentang
unit iklan tak dapat display kat smartphone
maka satu pendekatan di ambil oleh nuffnang
so.. lepas ni jgn nak merajuk lagi tau..


tablet2

so sesapa yang nak unit iklannya di display kat smartphone
sila klik kat SINI untuk mendapatkan langkah langkah yang perlu dilakukan
korang kena set smartphone korang okey.
bukan korang je..aku pun sama la... hahahaha..


kepada blogger hanifidrus sila ambil perhatian.
lepas ni earning kamu mesti mencanak.




Note: lepas ni, CPUV leh la mencanak semula kot.. ngeeee

11 comments:

  1. nice sharing.. tapi aiza pula takde smartphone.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe lepas ni boleh la beli satu. murah dah pun sekarang

      Delete
  2. malas betul lah nak setting2 bagai
    aku ni x pandai sgt bab2 ni
    hang wat tuk aku bleh hehe

    ReplyDelete
  3. ok done..thanks wantie for info...mudah-mudahan rezeki bertambah..

    ReplyDelete
  4. ok i skip this part, kiter takder nuffnang, kiter takder smakfong. muahahha

    ReplyDelete
  5. erm..yeke baru tau la wantie hihi...

    ReplyDelete